Rockkryssning på Viking Cinderella 27/12

Häng med på årets mest explosiva rockkryssning! På scen hittar du Mustasch, Alexander Asp, The Hawkins, Jay Smith, Lillasyster och Neverstore som ser till att tempot är högt och pulsen aldrig går ner.

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisexemplet ingår

  • Dygnskryssning Stockholm–Mariehamn
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt

Erbjudandet gäller med avresa tisdag 27/12 2016. Barn och ungdomar under 18 år får ej vistas i nattklubb, disco eller pub efter kl 23.00, detta gäller även i målsmans sällskap.


On stage på Cinderellas Rockkryssning

Neverstore

Sedan Neverstore debuterade med debutalbumet sevenhundred Sundays 2007 har deras resa varit mer än händelserik. De har släppt 3 plattor, vunnit två MTV Music Awards, turnerat hela Europa, Japan och åtskilliga vändor i Sverige både som headline och som support till band som Sum 41, Millencolin, Good Charlotte och NOFX.

Alexander Asp

Alexander Asp från Göteborg har redan under det första året gått från att släppa sin debut EP till att bli en Guldsäljande artist med hit-låten Cold Winter Love. Inspirationen till Alexanders låtar kommer ifrån musik som han lyssnar på när han reser. Om du sitter på ett tåg och stirrar ut på landskapet omkring ger musiken dig ett lugn och tid för reflektion. Han skriver det mesta av sin musik under sådana sinnestämningar. Hur musiken sedan formar sig beror på känslan som kommer till honom just då.

The Hawkins

The Hawkins levererar energisk rock som blåser allt och alla av scenen ! De har spelat på allt från de små klubbarna runtom I landet till festivaler som Sweden Rock, Metallsvenskan och Peace and Love. Fullängdaren är färdiginspelad och den första singeln kommer I början av 2017, men först ska bland annat en Rysslandsturne hinnas med. Musiken har rotter I 60- och 70- talet, med energy och ett temposom får de gamla ikonerna I Led Zeppelin och Deep Purple att väja undan med rollatorerna, och yngre band som Hardcore Superstars och Backyard Babies att känna flåset I nacken.

Jay Smith

Mannen, myten och Rösten är tillbaks med en singel i Världsklass? Out Of Life är uppföljaren till Neverneverland och den numera hit-förklarade - God Damn You som rubricerats av skribenter och kritiker som en av de mest genuint, nakna och ärliga låtar Jay Smith skrivit.

Lillasyster

Grammis nominerade, guld belönade, Lillasyster bordar Cinderella för en rockkryssning av rang! Med unviversal i ryggen släppte LILLASYSTER (våren 2016) sitt fjärde album som kort och gott fått namnet 4. Plattan har spelats in i den legendariska STUDIO BOHUS och har letts av producenten Roberto Laghi (In Flames, Mustasch, Hardcore Superstar, m fl) och gick snabbt till historien som en kritikerhyllad platta. Det är första gången sedan tiden med LOK som bandets frontfigur Martin Westerstrand samarbetar med Laghi, vilket bäddat för den succé plattan resulterade i.

Mustasch

Instead of keeping up with trends and styles, they cleansed all that didn´t match their conscience. If it felt good, well then it was! Never caring about if the riff was up to date or not. Because it was mostly about riffs. Backbone riffs. Riffs that shook up, weighed down, built up – anything that would make the body control the mind. Ergo: heavy metal at its best.

Gain Eleven

Gain Eleven är fyra unga män från Arvika som levererar rå rockenergi och refränger som sitter som häftade med spikpistol efter en halv lyssning. Bandet släppte fullängdaren All in I vintras och vann nyligen live-tävlingen Emergenza där tusentals band från hela världen deltog. Nu väntar spelningar I Berlin och Hamburg innan det är dags att sätta Cinderella i gungning.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.