Ölmässan på Viking Cinderella 19/5 & 20/5

Den 19 och 20 maj är det äntligen dags för Cinderella Beer Expo ombord på Viking Cinderella igen. Här samlas alla vi ölfantaster för att under ett intensivt dygn nörda ner oss fullständigt i allt som har med öl att göra. På plats finns utställare med mängder av ölsorter, exklusiva utgåvor och rariteter till taxfreepriser som du inte får missa. Säkra din plats idag!

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisexemplet ingår

  • Dygnskryssning Stockholm–Mariehamn
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt.
  • Mässentré inkl fem provningskuponger (mässentré förhandsbokas i steg 3 i online-bokningen)

Erbjudandet gäller med avresa 19/5 & 20/5 2017. Begränsat antal platser. Ölmässan har 18 års åldersgräns.

Fullspäckat med underhållning

Hela helgen fyller Cinderella Party Makers nattklubben Étage med glädje, energi och feststämning. På fredagkvällen lirar åtta olika DJs den bästa musiken från 70- 80- och 90-talet och på lördagen uppträder Oscar Zia.

Rariteter för öldyrkare

På mässan finns exklusiva utgåvor och rariteter till salu som du inte hittar på Systembolaget. Köp hem dina favoritsorter till taxfreepris, både samples hos utställarna och i Cinderellas butik.

Medverkande ölmärken

Olvi, Heineken, Sol, Krusovice, Monteith’s, New Castle, Affligem, Sinebrychoff, Brooklyn Brewery, Budvar, Crowmoor, Somersby, Corona, Hoegaarden, Franziskaner, Guiness, Kilkenny, Kimito Brewing, Leffe, Mariestads, Gotlands Bryggeri, Lagunitas, Dos Equis, Red Stripe, Malmgårds Brewery, Lapin Kulta, Stallhagen, Stone, Old Worthy Brewery, Brew Dogs, Swedish Match, Amundsen, 7 Fjell och Munkebo

Bra att veta om ölmässan

Mässentrén kostar 320:- per person och inkluderar fem provningsbiljetter. Boka vårt förmånliga paket från 520:- per person så ingår både del i Economy-hytt för två, mässentré och fem provningskuponger i priset.

Med avresa från Stockholm den 19/5 är mässan öppen kl 19.00-23.00 på utresan och 10.00-14.00 på återresan, och med avresa den 20/5 är mässan öppen kl 19.00-23.00 på utresan och 10.00-13.00 på återresan


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.

Glöm inte giltig ID-handling
Obligatorisk ID-kontroll sker innan ombordstigningen på Viking Cinderella.