LoveBoat på Viking Cinderella 18/8

LoveBoat Cruise nummer 14 – originalet bland partykryssningar för vuxna med sköna dansskor och barnasinnet kvar! 22 timmars non-stop party på 2 dansgolv med massvis av legendariska DJs som spelar dansmusiken från 70-, 80- & 90-talet. Storbandet STHLM Pocket är även på plats och bjuder på en storslagen spelning. Det här vill du inte missa!

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisexemplet ingår

  • Nöjeskryssning Stockholm–Mariehamn
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt.

Erbjudandet gäller med avresa från Stockholm 18/8 2017. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Arrangeras i samarbete med LoveBoat.


LoveBoat Cruise #14

Som alltid tar vi med oss landets bästa DJs och den galnaste partyfamiljen med vuxna som älskar att dansa och festa natten lång.

Förfesten börjar redan i terminalen innan vi kastar loss och fortsätter sedan ombord. Efter det öppnar vi stora LoveBoat-golvet vid 21.00 och öser där ända till 04.00. För de galningar som fortfarande inte fått nog då så fortsätter festen sedan i numera legendariska Champagnebaren som stänger först lagom till frukost. Dag 2 på hemresan öppnar vi stor dansgolvet igen för ett matinéparty som varar hela vägen hem i hamn.

Som alltid bjuder våra dansgolv på en unik blandning av soul, funk, disco, glamrock, 80-tal, 90- tal, eurodisco och tidig house.

Välkommen till ett dygn av god mat och dryck, nya och gamla vänner. Vi utlovar i vanlig ordning wellness, badness och discomadness från start till mål. 

Varmt välkommen till kryssningen LoveBoat Cruise #14 hälsar hela familjen i LoveBoat Crew!

Dj-lineup

Jocke Langer

Vinylkungen framför andra som började sin karriär på de legendariska Stockholmsdiscoteken för 35 år sen och som sen aldrig slutat spela. Hårt arbetande legend med soul, rock och svartklubbsfunk som specialité.

Benke Liminka

DJ sen 1983. Har han vänt plattor på borgen Öland, Camera, Queen Anne, Mallorca, Gran Canaria och flertalet klubbar runt om i Sverige.

Joppe Lundin

Jobbat som Dj i Stockholm sedan 1980 och spelar bara vinyl.

Carola Kilroy

Kompositör i Nile Rodgers Skyline Studios i NY, förlagskontrakt Sweden Music, skivkontrakt Polygram Records, Club 44, Karon (Kassettbands-dj) - Il Fiasco, Sydney (vinyl) - LoveBoat (vinyl)

Stephan Malmberg

Började spela vinyl som 13 åring och det är fortfarande det som gäller!

Lars Telbrant

Spelat som DJ sen 1976. Med andra ord, kan all musik värdig en bra fest!

Ralf Blade

Dj sen 1978. En party DJ som har vänt plattor på olika klubbar i hela Sverige. Baldakinen-kedjan från Stockholm till Malmö, (Blue moon Bar), Monte Carlo i Stockholm, Baldis och Flustret i Uppsala, Pallas i Norrköping, Viking Lina m/s Athena, Calypso, Cinderella, Teneriffa playa de las Americas.

Thomas Anderberg

Meritlistan kan göras lång; Ove's i Malm, Starshine i Ystad, Boogie Club i Båstad, Grand Slam i Båstad, Sodom i Lund, Hipp i Malmö.

Hasse "Hågis" Hågestam

DJ sen 1978, Bobbadilla goes LoveBoat!

DJ Erik Backe 

Erik har spelat på klubbar, bröllop och företagsfester. DJ Erik har varit resident på Camera/Aniara samt även spelat på Glädjehuset, Sargasso, Heaven, Dailys. Ny i LoveBoat-gänget och full av energi!

DJ Esbjörn Forsberg 

Började DJa 1980 och spelade under 80-talet på bl a New Generation, Grand Garbo och klubb LeBatard i Stockholm. Har de senaste åren spelat på bl a Skybar, klubb September och Loveboat. 

Liveband

STHLM Pocket Big Band

Vi överöser er med klassiska hits hela vägen från Sinatra, Natalie Cole och Ray Charles till Earth Wind and Fire, James Brown, Aretha Franklin och Beyoncé. Med kreativa arrangemang, smajl på läpparna och glimten i ögat hippar vi upp eventet med låtarna ni känner igen.

STHLM Pocket Big Band är mångsidigt. Med en tvåsiffrig line up inkl fem blåsare och två förstklassiga vokalister bombarderar vi dansgolvet med rytmer för kroppen och toner för själen.

Sedan 2001 har vi har förfinat vår akt på allt från klubbscener och festivaler till bröllop, events, födelsedagar och galor. Ingen fest är för liten, ingen arena för stor. Vårt rutinerade gäng ger en sammansvetsad show lika oförglömlig som oförutsägbar.

Glöm inte giltig ID-handling
Obligatorisk ID-kontroll sker innan ombordstigningen på Viking Cinderella.