LoveBoat på Viking Cinderella 10/11

LoveBoat Cruise nummer 15 – originalet bland partykryssningar för vuxna med sköna dansskor och barnasinnet kvar! 22 timmars non-stop party på 2 dansgolv med massvis av legendariska DJs som spelar dansmusiken från 70-, 80- & 90-talet. Återigen har vi Peter Siepen med – en av Sveriges hetaste DJs. Det här vill du inte missa!

 

I prisexemplet ingår

  • Nöjeskryssning Stockholm–Mariehamn
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt.

Erbjudandet gäller med avresa från Stockholm 10/11 2017. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Arrangeras i samarbete med LoveBoat.


Specialerbjudande för grupper

Samla ihop kompisgänget – vi bjuder på en 500:- värdecheck och hyttuppgradering för gruppledaren när ni är 10 vänner eller fler som reser tillsammans! Boka på telefon 08-452 40 40 med kod LOVEBG.

LoveBoat Cruise #15

Som alltid tar vi med oss landets bästa DJs och den galnaste partyfamiljen med vuxna som älskar att dansa och festa natten lång.

Förfesten börjar redan i terminalen innan vi kastar loss och fortsätter sedan ombord. Efter det öppnar vi stora LoveBoat-golvet vid 21.00 och öser där ända till 04.00. För de galningar som fortfarande inte fått nog då så fortsätter festen sedan i numera legendariska Champagnebaren som stänger först lagom till frukost. Dag 2 på hemresan öppnar vi stor dansgolvet igen för ett matinéparty som varar hela vägen hem i hamn.

Som alltid bjuder våra dansgolv på en unik blandning av soul, funk, disco, glamrock, 80-tal, 90- tal, eurodisco och tidig house.

Välkommen till ett dygn av god mat och dryck, nya och gamla vänner. Vi utlovar i vanlig ordning wellness, badness och discomadness från start till mål. 

Varmt välkommen till kryssningen LoveBoat Cruise #15 hälsar hela familjen i LoveBoat Crew!

Dj-lineup

Peter Siepen

En av Sveriges mest legendariska DJs.

Jocke Langer

Vinylkungen framför andra som började sin karriär på de legendariska Stockholmsdiscoteken för 35 år sen och som sen aldrig slutat spela. Hårt arbetande legend med soul, rock och svartklubbsfunk som specialité.

Benke Liminka

DJ sen 1983. Har han vänt plattor på borgen Öland, Camera, Queen Anne, Mallorca, Gran Canaria och flertalet klubbar runt om i Sverige.

Joppe Lundin

Jobbat som Dj i Stockholm sedan 1980 och spelar bara vinyl.

Carola Kilroy

Kompositör i Nile Rodgers Skyline Studios i NY, förlagskontrakt Sweden Music, skivkontrakt Polygram Records, Club 44, Karon (Kassettbands-dj) - Il Fiasco, Sydney (vinyl) - LoveBoat (vinyl)

Stephan Malmberg

Började spela vinyl som 13 åring och det är fortfarande det som gäller!

Lars Telbrant

Spelat som DJ sen 1976. Med andra ord, kan all musik värdig en bra fest!

Ralf Blade

Dj sen 1978. En party DJ som har vänt plattor på olika klubbar i hela Sverige. Baldakinen-kedjan från Stockholm till Malmö, (Blue moon Bar), Monte Carlo i Stockholm, Baldis och Flustret i Uppsala, Pallas i Norrköping, Viking Lina m/s Athena, Calypso, Cinderella, Teneriffa playa de las Americas.

Thomas Anderberg

Meritlistan kan göras lång; Ove's i Malm, Starshine i Ystad, Boogie Club i Båstad, Grand Slam i Båstad, Sodom i Lund, Hipp i Malmö.

Hasse "Hågis" Hågestam

DJ sen 1978, Bobbadilla goes LoveBoat!

DJ Erik Backe 

Erik har spelat på klubbar, bröllop och företagsfester. DJ Erik har varit resident på Camera/Aniara samt även spelat på Glädjehuset, Sargasso, Heaven, Dailys. Ny i LoveBoat-gänget och full av energi!

DJ Esbjörn Forsberg 

Började DJa 1980 och spelade under 80-talet på bl a New Generation, Grand Garbo och klubb LeBatard i Stockholm. Har de senaste åren spelat på bl a Skybar, klubb September och Loveboat. 

Glöm inte giltig ID-handling
Obligatorisk ID-kontroll sker innan ombordstigningen på Viking Cinderella.