Batliv och Viking LIne

Båtmässa i Helsingfors med Båtliv 10/2 2017

Den 10 februari har du chansen att följa med Båtliv på en rolig VIP-resa till Helsingfors båtmässa! Vi får en VIP-visning runt mässan med besök hos flera av de största båtbyggarna, bland andra Bella Boats med Flipper och Aquador och Botnia Marin med Targa samt Buster Boats. Dessutom blir det flera internationella premiärer för nya båtar.

På vägen över till Helsingfors lyssnar vi på ett intressant föredrag med Bertil Björkman, ordförande för Vasamuseets vänförening som har satt i gång projektet att göra en exakt kopia av en kanon på regalskeppet Vasa. Därefter äter vi gemensam middag och njuter av underhållningen ombord.

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisexemplet ingår

  • Kryssning Stockholm–Helsingfors
  • Del i Seasidehytt. Prisex när två vuxna delar hytt
  • Välkomstdrink
  • Föreläsning med frågestund inkl kaffe och frukt
  • Två bufféfrukostar
  • Två buffémiddagar inkl vin, öl, läsk och kaffe
  • Busstransfer från hamnen till båtmässan tur och retur (enkel väg kan också bokas)
  • Entrébiljett till båtmässan i Helsingfors

Gäller avresa 10/2 2017. Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter eller med hotellövernattning, gäller ej konferensgrupper.

Godkänd ID-handling ska medtagas under resan.

Tid till havs

Du kryssar från Stockholm med Gabriella på eftermiddagen och ombord hinner du fynda taxfree, äta gott och gå på föredrag. Med på båtresan finns Båtlivs egen sjösäkerhetsexpert, Bengt Anderhagen, som berättar om det senaste inom säkerhet och trivsel ombord.

Bertil Björkman är med på kryssningen

Bertil är ordförande för Vasamuseets vänförening som har satt i gång projektet att göra en exakt kopia av en kanon på regalskeppet Vasa. Syftet med "Projekt Vasakanon" är att försöka klargöra hur sjöstrider gick till i början av 1600-talet, samtida med regalskeppet Vasa som kantrade och sjönk på sin jungfruresa i Stockholm 1628.

Avgångstid

Avresa 10/2 kl 16.30. Nästa dag spenderas i Helsingfors, med hemresa på kvällen. Åter i Stockholm 12/2 kl 10.00.

Avbeställningsskydd

För dig som vill vara säker på att enkelt och billigt vid behov kunna avboka resan fram till 24 timmar innan avresa erbjuder vi vårt förmånliga avbeställningsskydd för 50:-. Då får du hela resans pris återbetalt, även utan läkarintyg.

Avgiften gäller per bokning (ej per person) och gäller även för hotellresor, dock ej för stugbokningar eller gruppresor.

Utan avbeställningsskydd dras 10% av resans pris i expeditionsavgift om du inte har läkarintyg, minimiavgift 100:-.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.