Hiphop-kryssning med Dovas på Viking Cinderella 28/12

Den 28/12 har Dovas en hiphop-kryssning på Viking Cinderella! I samarbete med Live Nation bjuder vi in heta artister som Frej Larsson, Dogge Doggelito, Joy, Death Team och många fler. Boka nu!

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisexemplet ingår

  • Dygnskryssning Stockholm–Mariehamn
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt.

Erbjudandet gäller avresa onsdag 28/12 2016. Tillägg för övriga hyttkategorier. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Åldersgräns 20 år.

Bjud in dina vänner till evenemanget på Facebook!


Artister och Djs på scen

Frej Larsson

"Efter enorma framgångar med Maskinen, Slagsmålsklubben och Far och Son trädde Frej Larsson, sommaren 2016, för första gången fram som solo-artist. Turnén bjöd på färgstarkt medryckande spelningar på bl a Bråvallafestivalen, Storsjöyran och Peace & Love.

I vinter ger sig Frej ut på en sprakande klubb-turné och vi har aldrig tidigare varit så nyfikna på vad som komma skall."

Frej Larsson på Spotify

Joy

Ett av Joys allra första framträdanden var på P3 Guldgalans efterfest 2014, ett ögonblick som fick en hel journalistkår och artistelit att fullkomligt tappa hakan. Det var bara starten på en succésaga utan överskådligt slut. Kommande året gästade Joy Linda Piras "Knäpper mina fingrar REMIX" och "Där dit vinden kommer" med Lorentz, Jaqe och Duvchi, och redan samma år släpptes hennes egna hit "Kattliv" som minst sagt spelats flitigt i P3 och blåst omkull dansgolv från norr till söder.

2015 inledde Joy med att återigen ta P3 Guldgalan med storm. Kort därpå släpptes singeln "Ingen Hejd" som verkligen beskriver Joy och hennes debut EP "Glädjeflickan". Med en rad hyllade konserter och gästspel bakom sig inledde Joy 2016 med att vara P3 Guld-nominerad i kategorin Årets nykomling. Senaste singeln "Du är så vacker och så äls" har spelats varm medan nytt material är på gång. Senare i vår släpps EPn "Inte god men gud" och det är inget snack om saken – Joy är nåt som ingen annan är.

Death Team

Death Team består av Mayka Edd och Johen Rafael Tilli. De brukar själva beskriva sin musik som en blandning mellan Fatboy Slim och Spice Girls. Deras musik väcker mycket känslor och ingen lämnas oberörd. Under senaste året har de gjort succé både live och på radio med singlarna "Fucking Bitches in The Hood", "Dolphin Style" och "Gold".

Amerikanska Spin Magazine utsåg nyligen "Fucking Bitches in The Hood" till förra årets 9:e bästa låt. Under 2016 har dom turnerat i Asien och i början på juli släpps även deras första EP "Death Team loves you EP".

"Imagine Die Antwoord if they were produced by Mika! So wrong yet so right! Soooooo catchy!"
- Perez Hilton

Death Team på Spotify

Dogge Doggelito

Redan som ung i "The Latin Kings" uppmärksammades Dogge för sin tuffa, energiska och ärliga attityd. Han skrev raptexter med en relevans som engagerade människor oavsett samhällsklass. Med hjälp av unika beats återspeglades livet och kampen i förorten. Som soloartist breddade Dogge sitt musikaliska uttryck ytterligare och steg in i andra rytmer såsom reggaeton och salsaton. Denna musikaliska utveckling resulterade i studioalbumen "Större än någonsin", "Superclasico", "Första blatten på månen" och "Psalm 23". Dogge är nu också flitigt anlitad som DJ till företag, krogar, festivaler och privata tillställningar.

Habz

För exakt ett år sedan bestämde sig Habib "Habz" Nafar att säga upp sig från sitt nio till sjutton jobb och låsa in sig i en studio, med sig hade han producenterna Dizzee och Kiano. Två månader efter steg de ut med sex färska låtar som utgjorde EP:n "GÖR PLATS". Nu släpper han första singeln som är proddad av Kiano – "BACKA!"

"Den är definitivt dedikerad till alla nejsägare, jag har ADHD och så långt jag kan minnas har alla mina lärare från förskolan till gymnasiet sagt att jag aldrig kommer bli något och det här är ett enda stort fuck you till alla dem" berättar Habz.

Men Habz säger också att det är en uppmaning och en pepp till alla de som "sticker ut" för mycket att inte låta samhällets eller andra människors uppfattningar om en styra ens liv. Det är den röda tråden genom hela EP:n "GÖR PLATS". På singeln "BACKA!" gästar ingen mindre än rapparen Cleo.

Habz har rappat och producerat musik i 17 år men med singeln "BACKA!" markerar han sin solodebut. Han har tidigare jobbat med artiste som Joy M'batha, Sebjak, Fre Larson, Allyawan, Parham, Rikard "Skizz" Bizzi, Abidaz, Medina, Näääk, Nimo och J Dillas lillebror Illa J, för att nämna några.

Habz på Spotify

Namasenda

Naomi Namasenda var en av de som var med i talangframtagningsprojektet Nästa Nivå där hon fick jobba med bland annat Gnucci. I somras blev hon även som en av fyra artister utvald att delta i Red Bull Sound Select, en satsning som verkar för att svenska artister ska få en internationell publik. Att Namasenda är en stor talang råder det inga tivivel om, men hur hon egentligen låter har vi inte fått svar på förrän nu. Låten Here är en PC Music-doftande popdänga som känns lika mycket SOPHIE som tidigare nämnda Gnucci.

Namasenda på Spotify

Johan Klingwall

Värmdö-sonen Johan Klingwall började göra musik för tio år sedan och debuterade 2011 med "En vacker dag". Johans låtar har sedan dess roterats på SR Metropol och studentradiostationer över hela landet och han har synts på festivaler som Tantoklafset, Ung08 och Storsjöyran.

Abidaz & N

Abidaz musik spreds vid slutet av 2013 då hans första album "In och Ut" släpptes. 18 januari 2014 vann Abidaz P3 Guld för årets Hip-hop/soul och samma år nominerades han även till priser vid Grammisgalan och Kingsizegalan. Missa inte Abidaz och gästartisten N på Dovaskryssningen!

Muhammed Faal

Muhammed Faal på Spotify

Greip

Greip på Spotify

Adam Chia

Adam Chia på Spotify

Lulu Msoty 

Dj Black Barbie

 

I Hornblowers pub

Gula Gubben, Köttgrottorna, Björn Lycklig, Mother Minks.

Det bjuds även på

Hiphop-karaoke med Dovas-David, Festivalrykten 25-timmars Dj-set, Beerpong-VM med Pizzaslize-Naomi och vinprovning med Markus Wiking.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.