Digster party cruise Cinderella logo

Digster Cruise med Viking Cinderella 30/4

Den 30 april har du chansen att Cinderellakryssa med några av Sveriges hetaste artister just nu – Alfons, Anna Bergendahl, Broiler, De Vet Du, Ida Lafontaine, Jens Hult, Kitok, Ulf Nilsson och Vigiland. Nu är även lineupen utökad med Smith & Thell, Broken Door och Elin Bergman.

Det blir 22 timmar fest, musik och skön stämning. Boka nu!

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisexemplet ingår

  • Nöjeskryssning Stockholm-Mariehamn
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt.

Erbjudandet gäller med avresa 30/4 2015. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen. Åldersgräns 20 år.

Live på scen

Alfons

När det kommer till debutsingeln Ganjaman från artisten Alfons kan genredefiniering tyckas överflödig. För att stilla nyfikenheten gällande låten som för närvarande exploderar endast genom organisk spridning kan du tänka dig en mix av Melbourne bounce och hitmakaren Shaggy. Låten Ganjaman har redan över 3 miljoner spelningar på Spotify och är den näst mest spelade låten i Sverige!

Anna Bergendahl

År 2010 vann Anna Bergendahl Melodifestivalen med låten "This Is My Life" och i samma veva tändes ytterligare en artiststjärna på den svenska musikhimlen! Anna Bergendahl är högaktuell genom sitt samarbete med den norska DJ-duon Broiler och deras nya singel "For You" som snabbt sålde guld. Historien bakom samarbetet är att Broiler, när de hörde Annas egen originalversion av "For You" fastnade direkt både för låten och hennes röst.

Broiler

Den norska DJ- och elektroduon Broiler har över 100 miljoner streams på Spotify och har sålt otroliga 15 x Platina de senaste dryga två åren. Bakom denna massiva succé står Mikkel Christiansen och Simen Auke vars debutalbum heter "The Beginning". Den näst senaste singeln "Wild Eyes" som kom ut i november 2014, fullkomligt exploderade på norska Spotify och intog en förstaplats på TVÅ veckor. Strax därefter släppte de sin senaste singel "For You" tillsammans med stjärnskottet Anna Bergendahl och har redan sålt guld.

Nu står Europa för dörren och framtiden för Broiler ser onekligen ljus ut!

Broken Door

Platinasäljande duon Broken Door släpper i slutet av april nya singeln "It´s Amazing" som är en stark uppföljare till tidigare hits bl a supersuccén "Angel". Denna gång har duon valt att samarbeta med stjärnproducenten Fredrik Sonefors (bl a Norlie & KKV) för att skapa ett nytt fräscht sound som tar Broken Door vidare i det musikaliska gränslandet. Efter otaliga gig de senaste åren för över en halvmiljon människor på festivaler runt om i Norden är Broken Door nu redo för den internationella scenen.

De Vet Du

2013 var De Vet Du en av Sveriges mest bokade artister. De Vet Du släppte sin första musikvideo hösten 2011 och blev på bara 10 månader ett av Sveriges stora YouTube-fenomen.

Gruppen består av barndomsvännerna Johan Gunterberg, Christopher Martland och deras kompis TOR samt DJ-Hunk. YouTube-favoriterna hade på mindre än ett år hunnit passera gränsen för både platina och dubbelplatina. Albumet "Radiomusik" från förra året innehåller bandets allra största hits, samt en kasse andra låtar av allra högsta De Vet Du-kvalité.

Liveshowerna bjuder på en unik musik-humor- freakshow med överraskningar i festmiljö utan en lugn stund.

Elin Bergman

För drygt 1 år sedan erövrade Elin Bergman den magiska andraplatsen i Idol-2013 och tog Tv-publiken med storm. Efter den omtumlande upplevelsen som en medverkan i ett stort tv-program innebär så insåg Elin Bergman vad hon verkligen vill göra och åstadkomma med sin artist karriär och avböjde därför att spela in det låtmaterial hon erbjöds. Under sommaren 2014 började Elin Bergman jobba med Victor Rådström, som bla skrivit och producerat Miriam Bryant, och Erik Sahlén. När 2014 gick mot sitt slut hade man tillsammans skrivit och spelat in ett tiotal låtar och Elin kände att nu har hon hittat rätt uttryck, rätt låtar och rätt samarbetspartners. Under våren 2015 släpper Elin Bergman sin nya singel "Shoot You Down" som samlar ihop alla Elins musikaliska influenser i 3 ångande heta minuter.

Ida Lafontaine

Liksom Carola, Robyn och Agnes, som alla var i ungefär samma ålder när de slog igenom, har 17-åriga Ida Lafontaine den kombination av talang, drivkraft, självförtroende och ödmjukhet som krävs för en långsiktig karriär.

Under sommaren 2014 lade Ida Lafontaine upp ett antal låtar på Universal Musics distributionstjänst, Spinnup. Efter stor uppmärksamhet blev hon sedan signad på Universal Music. Den 19 januari släppte hon sin första singel med Universal, "Anthem" som sedan dess har spelats flitigt och fått stor uppmärksamhet.

Jens Hult

Mycket har hänt för Jens Hult sedan fjärdeplatsen i Idol 2013. Han har både släppt EP och sålt guld med succésingeln "Precis som du vill". Tidigare i december 2014 släppte han även jullåten "Nysnö".

Sedan Idol-audition har många frågat efter låten "Whisper" som gav Jens en guldbiljett till Stockholm. På julafton 2014 släppte han låten som julklapp till fansen!

Kitok

Kitoks musik handlar om att släppa taget. Att i hämningslösheten hitta nyckeln till ett uttryck som låser upp allt. Det är Beastie Boys och Santigold lika mycket som Glasvegas och Eminem. Det är bas som skakar kroppen och diskant som skär in i själen.

Förra våren släpptes debutsingeln "Sista utposten" av Universal/Svenska Inspelningar, som sedan följdes av "STHLM City". Kitoks succé-singel "Paradise Jokkmokk" släpptes den 17:e september 2014 och det heta albumet med samma namn släpptes den 14:e januari, 2015.

Smith & Thell

Det har tagit några år, ett par singlar, och ett stort antal timmar i studion för Smith & Thell att hitta fram till sitt eget sound, men nu är de äntligen framme där allt känns självklart. I processen har de slipat på sina låtskrivar- och produktionsfärdigheter, arbetat på sin egen musikaliska image och skrivit hits till andra stjärnor, bland andra Molly Sandén, Isaac Elliot, Linus Svenning & Galavant. Nu har äntligen medlemmarna Maria Smith & Victor Thell hittat rätt och resultatet är första singeln "Hippie Van".

Ulf Nilsson

Hans mäktiga rockröst tog honom 2012 hela vägen till segern i TV:s The Voice. Hösten 2013 kom debutalbumet Little by little, som är en oas för alla som gillar tidlös rock med bluesbotten och starka melodier, och 8 mars 2014 blev han tilldelad en guldskiva för singeln Little by little, som också är titelspår på skivan. Nu är han även högaktuell internationellt med nya remix-singeln "Little By Little" av Lulleaux & George Whyman.

Uffe är en muskelsångare som utan att skämmas kan placeras bredvid historiens stora röster, som Joe Cocker, Rod Stewart och Otis Redding, men för en ny generation.

Vigiland

Houseduon Vigiland består av Claes Remmered Persson och Otto Pettersson från Västervik. Deras första singel "Bouncer" blev snabbt otroligt populär på Spotify när den släpptes i slutet av 2013. När de sedan släppte succé-hiten "UFO" förra året så blev det uppenbart att Vigiland bjöd på något för massorna. Redan efter två veckor låg deras hit på topp 10 på Spotifys lista över de mest spelade låtarna. Vigiland gör en genre av housemusik som kallas Melbourne Bounce som har vuxit i populäritet snabbt senaste året och har redan börjat etablera sig på internationell nivå.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.