Boppers & Friends på Viking Cinderella 12/4

För första gången på många år är det dags för ett efterlängtat besök av hela Sveriges Boppers! Efter en mastig 40-årsturné under 2017 kulminerar firandet med en egen kryssning ombord på Viking Cinderella torsdag 12 april 2018. Boppers tar dessutom med sina bästa spelkompisar och bjuder in till ett pulserande rockn´roll- och dansdygn!

Förutom konsert med Boppers står också The Refreshments för musiken i nattklubben och för den danssugne finns kultbandet Black Jack på plats.

Det blir minst sagt svängiga toner i Pianobaren med Jerry Lee Carlsson och dessutom nya heta countrygruppen Halm i Melody. Fler artister tillkommer.

Partytrubadur, karaoke, mingel, mat och spa finns förstås som en bonus.

Läs mer på deras Facebook-sida.

I prisexemplet ingår

  • Dygnskryssning Stockholm–Mariehamn
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt.

Gäller avresa torsdag 12/4 2018. Åldersgräns 20 år. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Internationellt känt spakoncept

Cinderellas fräscha spaavdelning erbjuder högklassiga behandlingar enligt Kerstin Florian, det internationellt kända varumärket som fått flera utmärkelser. Behagliga ångor av eucalyptus, mynta och lavendel möter dig medan vacker skärgård glider förbi spaavdelningens runda fönster.

Alltid fynd i Taxfreebutiken

Minst 25% förmånligare än i land! Men det är inte bara priserna i våra taxfreebutiker som gör dig glad utan även det stora sortimentet ombord. Planera dina inköp redan hemma vid köksbordet.


Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.

Glöm inte giltig ID-handling
Obligatorisk ID-kontroll sker innan ombordstigningen på Viking Cinderella.