En man som heter Ove på Svenska Teatern i Helsingfors

Se föreställningen En man som heter Ove på Svenska Teatern i Helsingfors, centralt belägen på bekvämt avstånd från hamnen. Besök Helsingfors över dagen och gå på matiné eller boka ett hotellpaket och se kvällsföreställningen. 

Teaterpaketet gäller för grupper om minst 10 personer.

Se även våra upplevelsepaket i land

I prisexemplet ingår

  • Kryssning Stockholm–Helsingfors med två kvällar ombord och en heldag i land
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt
  • Buffémiddag inkl vin, öl, läsk och kaffe t/r
  • Bufféfrukost t/r
  • Teaterbiljett till matinéföreställning av En man som heter Ove på Helsingfors Svenska Teater

Matinéföreställning kl 12.00 vid avresa 30/10, 8/11 och 19/12.
Kvällsföreställning kl 18.00 vid avresa 17/12 samt kl 19.00 vid avresa 30/10, 7/11 och 8/11 (i kombination med hotellpaket).

Erbjudandet gäller utvalda datum hösten/vintern 2017 för grupper om minst 10 personer. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du bokar.


Om föreställningen

En man som heter Ove är en historia om en trumpen och trångsint man. Om en man som envist tror sig veta vad som är rätt och fel, och som följaktligen skrämmer vettet ur sina grannar. Men det är också historien om en ensam och självmordsbenägen man som återupptäcker livslusten när hans granne en dag backar in i hans brevlåda med sin lilla japanska bil. Fredrik Backmans succéroman som blev en succéfilm har nu blivit lysande enmansteater.

Den isländska regissören Bjarni Haukur Thorsson återupptäcker Ove på Svenska Teatern efter sin succéuppsättning i Norge 2016. Marcus Groth axlar inte bara rollen som Ove, utan också hela radhusområdets brokiga persongalleri. Dramatiserad av Marie Persson Hedenius, Johan Rheborg och Emma Bucht.