Girl night club

Ännu roligare på våra Helsingfors-fartyg

Gabriellas och Mariellas Club Mar-nattklubbar bjuder på fantastisk underhållning och vi vågar lova oförglömliga kvällar ombord på kryssningarna mellan Helsingfors och Stockholm.

I början av veckan bjuds det på evergreens, schlager och dansband. Senare i veckan tar Finlands bästa artister över scenen och det bjuds på partyavgångar och DJs. Kom ombord och byt vardagen mot fest!

Utöver detta bjuds det alltid på internationell underhållning i form av husband, trubadurer, pianister, DJs, Ville Viking-upptåg, trollkarlar och mycket mer alla dagar i veckan.

I prisexemplet ingår

  • Kryssning Stockholm–Helsingfors
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt

Erbjudandet gäller t o m 22/12 2017. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.


Nöjesveckan

Avgångsdag

Utresa

Hemresa

Måndagar Ordinarie nöjesutbud Stjärndans
Tisdagar Stjärndans Alltid ung till havs
Onsdagar Stjärndans Live!
Torsdagar Alltid ung till havs Party
Fredagar Party Party
Lördagar Party Ordinarie nöjesutbud
Söndagar Ordinarie nöjesutbud Stjärndans

Spana in artistlista

Se aktuella artister i vår artistlista.

Stjärndans

Som namnet skvallrar om, är det finska schlagerartister som intar scenen på Stjärndans. Damma av danskjolen, putsa skorna och ta över dansgolvet!

Alltid ung till havs

Här kan du uppleva den bästa musiken från gångna årtionden. I vårt höstprogram finns allt från blues till rock, och tolkas av populära finska artister. Välkommen att njuta av fartfyllda live-spelningar! Tisdagar och torsdagar på Mariella/Gabriella och torsdagar på Amorella.

Live!

Våra onsdagsavgångar till Helsingfors är fyllda med fantastiska artister. De starkast strålande stjärnorna på den finska pop- och rock-himmelen bjuder på musikupplevelser och häftiga live-uppträdanden. Sätt kurs mot Helsingfors och upplev favoritartisten till havs!

Partyavgångar

På torsdags-, fredags- och lördagsavgångarna är det party på Mariella och Gabriella! Släpp loss, ge dig ut på dansgolvet och njut av partystämningen. Först ut är livebanden och den som orkar festa hela natten får även njuta av DJn som tar hand om stämningen långt fram på småtimmarna.

Club Mar

Nattklubben på Mariella och Gabriella heter Club Mar. Med högkvalitativt ljudsystem, LED-skärmar, många sittplatser och stort dansgolv!

Skaldjursplatå i restaurang Food Garden

Njut av vår fantastiska skaldjursplatå med hummer, havskräftor, insjökräftor, vitvinskokta musslor, färska räkor, rökta räkor och krabbklor för endast 447:- per person. Kostar ofta det dubbla i land!


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.