Cinderella weekend

Fredagar – After work och världskända DJs

Varje fredag hela hösten kan du låta dig svepas med i de största beatsen, mixarna och remixerna från klubblegendarer som DJ SASH!, Tim Henri och John De Sohn.

Vi lämnar kajen kl 18 och ombord väntar god mat, taxfreefynd och den bästa klubbmusiken på dansgolvet.

I prisexemplet ingår

  • Dygnskryssning Stockholm–Mariehamn-Stockholm
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt

Erbjudandet gäller alla Cinderella Weekend-avgångar fredagar och lördagar t o m 30/12 2017. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.


Världskända DJs på fredagar

På fredagar blir höjer vi stämningen på dansgolvet med världskända DJs som John de Sohn och DJ SASH!.

29/9 Gretchen BOKA
6/10 DJ Tim Henri BOKA
13/10 DJ SASH! BOKA
27/10 DJ John de Sohn BOKA
3/11 DJ Tim Henri BOKA
24/11 DJ John de Sohn BOKA
1/12 Gretchen BOKA
8/12 DJ SASH! BOKA
15/12 Gretchen BOKA
22/12 DJ Tim Henri BOKA

DJ SASH!

SASH! är ett tyskt DJ/producentteam som startade som grupp 1995. Frontmannen är Sascha Lappessen som samarbetar i studion med Ralf Kappmejer och Thomas -Alisson- Lüdke och de producerar musik i genrerna trance, progressiv house och eurodance. SASH! Hade en period av hits i Europa under senare delen av 90-talet och de använder sig ofta av olika gästsångare, t.ex. Dr Alban och Boy George.

Tim Henri

Tim Henri är en av Sveriges mest bokade och hårdast arbetande Djs! Han har spelat på allt från Swedish House Mafias privata farvälfest i Miami. Axwell och Sebastian Ingrossos bröllop. Headlinat klubbar som Hyde Bellagio i Las Vegas, Provocateur i New York, The Colony i Los Angeles, Dragon-I i Hongkong, The Act, VIP Room, Cavalli Club & Okku i Dubai, L?Arc & Matignon i Paris, Olivia Valere i Marbella och många fler. Tim har öppnat Summerburst Stockholm både 2012 och 2013. Han har också spelat med och varit warm-up åt t ex David Guetta, Lady Gaga, Avicii, Axwell, Sebastian Ingrosso, Alesso, Bingo Players, Icona Pop, Rebecca & Fiona, Wyclef Jean mfl. Räkna med fullt hus och bästa tänkbara fest på fredag!

DJ John de Sohn

John de Sohn är en svensk discjockey och musikproducent. Han är född och uppväxt i Ystad och kallade sig inledningsvis DJ Spectre. Hans debutsingel, "Long Time", med sång av Andreas Moe, sålde platina.  Med uppföljarna ”Dance Our Tears Away”, ”Under The Sun” och ”Wild Roses” har hans låtar genererat över 100 miljoner spelningar tillsammans på Spotify. Debutalbumet "Far From Home" släpptes den 7 november 2014. Sommaren 2016 debuterade han med en låt på svenska då han släppte guldsäljande låten "En runda till" som gästades av Albin och Mattias Andreasson. Den 10 februari 2017 släppte han låten "Standing When It All Falls Down" som är det svenska e-sport laget NiP (Ninjas In Pyjamas) officiella soundtrack.


Cinderella Party Makers

Cinderella Party Makers

Vi är redo för fest, är du? Varje helg kommer nya Cinderella Party Makers se till att stämningen är på topp och att dansgolvet gungar extra mycket framför Östersjöns största scen.

Läs mer om Cinderella Party Makers

After work med det lilla extra

Börja kvällen med en fördrink eller bubbel i Bottega för att sen avnjuta en god middag i någon av våra restauranger. Kvällen tar sedan fart i nattklubben Étage med heta DJs och dans! Ett hett tips är att förboka ett drinkbord i VIP-området för den rätta partykänslan.


Förmingel i Melody

Förmingel i Melody

Bästa starten på er kryssning! Samla gänget på förmingel i Melody, längst fram i fören på däck 7. Varje fredag- och lördagsavgång mellan 18.00–19.30 erbjuder vi fantastiska drinkar, skön musik från vår DJ och en suverän mjukstart på kryssningen. Kom förbi Melody och fråga efter våra förmingel-erbjudanden!


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.

Glöm inte giltig ID-handling
Obligatorisk ID-kontroll sker innan ombordstigningen på Viking Cinderella.


Samla kompisgänget – tillsammans är roligare!

Är ni större sällskap så kontakta oss på telefon för uppslag och bästa möjliga villkor.

Tips! Som grupp har ni alltid möjlighet att förboka lokal, events och måltider för er grupp!

Du når oss på 08-452 40 40