Sommarkryssningar

Nu landar sommaren med ett plask i världens vackraste skärgård! Här har du din alldeles egna semesterguide, laddad med Östersjöns bästa erbjudanden för hela familjen. Boka direkt »

Lite mer skärgård och semester

Du kan välja mellan en semester i skärgården, Åbo, Helsingfors, Tallinn eller på solsäkra Åland.

Barn upp till 11 år kryssar gratis! Under 6 år äter de dessutom helt fritt i Viking Buffet. Ville Viking bjuder även in alla små äventyrare för bus och lek på sommarlovet. Passa på att köpa Ville Vikings magiska armband så får barnen glass, läsk, ett Ville Viking-glas och en överraskningsgåva.

Förboka vår färska skaldjursplatå, rikligt fylld med färsk hummer, havskräftor, insjökräftor, vinkokta musslor, färska räkor, rökta räkor samt krabbklor. Prisex 420:-

Lite mer Åland

Dygnskryssning med Viking Cinderella från Stockholm

Ta med vänner och familj på en 22 timmar lång upplevelse laddad med underhållning, shopping, storslagna smakupplevelser och soliga vyer.

fr 100:-/pers

Viking Line Club: fr 50:-/pers

Dagskryssning med Viking Grace från Stockholm

När Stockholm börjar vakna tar Viking Grace sikte på Åland. Shoppa loss, njut av god mat och spabehandlingar! På Åland byter ni fartyg till Amorella för en smidig resa hem samma dag. Frukost och anslutningsbuss ingår i priset.

fr 119:-/pers

Viking Line Club: fr 99:-/pers

Dagskryssning med Rosella från Kapellskär

Rosella avgår dagligen från Kapellskär och ombord väntar över 1 000 kvm shopping och underhållning varje dag. Missa inte vår populära buffé där dryck alltid ingår. Gör en dagskryssning på fem timmar eller boka ett hotellpaket och upplev Åland.

fr 25:-/pers

Viking Line Club: fr 0:-/pers

Kryssning till Åland, en dag i Mariehamn

Ta Rosella från Kapellskär till soliga Åland i sommar. Stanna över dagen och njut av vad ön har att erbjuda.

fr 25:-/pers

Viking Line Club: fr 0:-/pers

Lite mer Helsingfors

Kryssning till Helsingfors

Res på en 40-timmars kryssning till Helsingfors. Du får två sköna kvällar ombord och en heldag i land. Njut av god mat, shopping, underhållning och kanske en tur till spat på din Helsingforskryssning.

fr 160:-/pers

Viking Line Club: fr 130:-/pers

Original Sokos Hotel Helsinki

Förläng resan, checka in på Original Sokos Hotel Helsinki mitt i stadens hjärta. Med närhet till shoppingstråken och stadens alla nöjen.

fr 969:-/pers

Viking Club: fr 879:-/pers

Lite mer Åbo

Dygnskryssning med Viking Grace till Åbo

Kryssa med Östersjöns modernaste fartyg till Åbo från Stockholm. Ombord väntar många aktiviteter och nyheter för alla åldrar – en kryssning med Grace är en kryssning för hela familjen.

fr 175:-/pers

Viking Line Club: fr 140:-/pers

Spahotell Nådendal

Rå om dig själv i härlig miljö på ett av världens främsta spahotell. Fri entré till pool-, bastu- och fitnessavdelningen.

fr 880:-/pers

Viking Club: fr 830:-/pers

Lite mer tid för familjen

Familjekryssning med Sea Life Helsinki

Ta med familjen till Sea Life Helsinki så har du kombinerat Helsingforsresan med ett besök under ytan. Sea Life är en spännande plats som bjuder familjen på roliga och lärorika möten med fascinerande djur.

Viking Line Club: fr 735:-/familj

Viking Club: fr 675:-/familj

Muminvärlden och Original Sokos Hotel Hamburger Börs

Ta med familjen till Åbo, upplev Muminvärlden och bo på Sokos Hotel. Det moderna hotellet ligger vid Saluhallen, i hjärtat av Finlands äldsta stad. 

fr 3179:-/familj

Viking Line Club: fr 3075:-/familj

SuperPark & Äventyrsbad Caribia i Åbo

Holiday Club Caribia har ett populärt karibiskt äventyrsbad. En natt på hotellet samt inträde till SuperPark ingår i familjepaketet.

fr 3080:-/familj

Viking Line Club: fr 2980:-/familj

Svårt att välja?

Kryssningsguiden hjälper dig att hitta rätt.