Semestra med Mumintrollen till ICA-pris

Res till Muminvärlden utanför Åbo och upptäck Tove Janssons magiska värld. I paketet ingår inträde till Muminvärlden där ni badar, leker och träffar alla sagofigurerna. Ni bor på lyxiga Spahotell Nådendal som flera gånger utsetts till en av världens bästa spaanläggningar!

MUMINVÄRLDEN ÄR STÄNGD FÖR SÄSONGEN, ÖPPNAR ÅTERIGEN SOMMAREN 2018.

I prisexemplet ingår

  • Båtresa Stockholm–Åbo t/r med Viking Grace
  • Insidehytt
  • Entrébiljetter och familjepass* till Muminvärlden
  • En hotellövernattning på Spahotell Nådendal i dubbelrum med två extrabäddar inkl frukost
  • Fri tillgång till hotellets pool- och fitnessavdelningar

* Gäller vid besök i augusti. I familjepasset ingår:
- Fotografering med Mumin, ett familjefoto med Mumintroll på Pappas Foto (värde €15)
- 2–3 barn 0–11 år äter gratis med en betalande vuxen på Mammas Kök (värde €6,90 per portion)
- Sockervadd till halva priset, så många som önskas.

Prisexemplet gäller två vuxna och två barn (0–11 år) med avresa från Stockholm 10/6–26/8 2017 och kan variera med datum, typ av hytt och avgångstid. Ord pris fr 4331:-/familj. Exakt pris meddelas när du går vidare i bokningen. Erbjudandet gäller i mån av plats och kan ej kombineras med andra rabatter. Visa upp ditt ICA Kort när biljetterna hämtas ut.


Lyxig miljö

Ni får tillfälle till härliga badupplevelser och ett stort utbud av sköna behandlingar, högklassiga restauranger m m i lyxig miljö. Dessutom kan ni uppleva charmiga Nådendal med kullerstensgator, vackra hus med snickarglädje och trevliga caféer.

Tips! Boka Muminrum

För dig som gillar Mumin, bo i något av de nya populära Mumin Story-rummen. De är inredda med Mumin som tema vilket ger reseupplevelsen ännu en dimension. Läs mer här.

Ta bussen från Åbo till Spahotell Nådendal

Du tar dig enkelt till Nådendal med buss 1 från hamnen i Åbo till Salutorget. Där byter du till buss 6 eller 7 som stannar nära hotellet i Nådendal. Under sommarens högsäsong går det även att åka Muminbussen från Åbo hamn till Spahotell Nådendal. Bussarna tar endast emot kontant betalning.

Muminvärlden

Tillbringa en dag med Tove Janssons älskade Muminfigurer i Muminvärlden – en temapark för barn och familjer som grundas på den älskade finländska konstnären och berättaren Tove Janssons böcker. Kom och se de nya teaterföreställningarna, upplev spänningen i Häxans flygskola och kika på den nya inredningen i Muminhuset. Läs mer om Muminvärlden


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.