Somrig dagskryssning med Viking Grace och Amorella inkl frukost och buss till ICA-pris

Följ med eleganta Viking Grace på en dagstur genom skärgården. Inled dagen i ditt eget tempo med havsutsikt och en ljuvlig frukost. Ta sen en runda i vår taxfree och unna dig en skön spa-behandling ombord. I Mariehamn byter du fartyg och reser tillbaka i eftermiddagssolen med Amorella.

Ombord finns mängder av aktiviteter och nöjen för stora som små, så boka in en oförglömlig sommardag i skärgården för dina vänner eller hela familjen redan idag!

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisexemplet ingår

Erbjudandet gäller avresa 1/6–31/8 2016. Begränsat antal platser. Ord pris från 407:-/pers. ICA-pris 50:- för hytten till återresan med Amorella (ord pris 99:-). Visa upp ditt ICA Kort när biljetterna hämtas ut.

Extra roligt för barnen

Fram till mitten av augusti är det extra roligt att vara barn ombord. En mängd roliga aktiviteter väntar – från disco till dockteater och tävlingar. Missa inte Les Mills Born to Move showskola, där dina älsklingar får lära sig fartfyllda koreografier till specialkomponerad musik. Passa på att köpa Ville Vikings magiska armband så får barnen glass, läsk, ett Ville Viking-glas och en överraskningsgåva.

Köp Ville Vikings magiska armband – fri dricka hela kryssningen!

Med Ville Vikings armband kan ditt barn njuta av obegränsat med dricka under resan och får dessutom en glasspinne, ett eget Ville Viking-glas samt en överraskningsgåva. Pris 71:- per barn t o m 11 år. Armbandet kan bokas i samband med resan eller köpas ombord och gäller under hela kryssningen. Obs! Finns endast att köpa under sommaren på Cinderella.

Lekrum ombord på Viking Grace

Ombord erbjuds underhållning och lekar, med program för mindre och större barn samt gemensamma aktiviteter för hela familjen. Många roliga stunder med karaoke, limbo, ansiktsmålning, kidsdisco och bingo väntar.

Lekrum på Amorella

Amorella erbjuder underhållning och lekar för både mindre och större barn. Många roliga lekstunder med bland annat ansiktsmålning, limbo och godisbingo väntar. Kom och pyssla, tävla och träffa vår skeppskatt Ville Viking!

Förgyll dagen

Börja gärna dagen med en rejäl frukost och beundra utsikten från Graces stora panoramafönster. Fortsätt med en rundvandring och titta närmare på Viking Graces unika design. Innan lunchen hinner du även njuta av en kurbehandling i Spa & Wellness och njuta av en drink på soldäck.

Väl framme i Mariehamn byter vi snabbt och smidigt fartyg till Amorella för återresa mot Stockholm. Ombord kan du njuta av förmånlig taxfreeshopping och dans till levande musik. Prova gärna vår Afternoon Tea från 209:- på tillbakavägen (endast förhandsbokning).

Suveränt spa med havsutsikt

Sköna spabehandlingar erbjuds i Spa & Wellness där det även finns jacuzzi med havsutsikt, snögrotta, ångbastu och torrbastu. För er som vill sitta lite mer avskilt rekommenderar vi att boka en VIP-louge där ni har egen jacuzzi, bastu och relax.

Restauranger med utsökt mat

Du njuter av mat och dryck i Aurora (buffé), Oscar (à la carte) och Frank's (drop in-krog med fem olika kök där maten tillagas inför dina ögon) och Sweet & Salty (café). De trevliga barerna med var sin stil heter Seamore, Retro och Rockmore. Läs mer om restaurangerna

Tystgående och miljöanpassat

Viking Graces design, inredning och teknik kännetecknas av nytänkande rakt igenom. Du reser med världens mest miljöanpassade fartyg i sitt slag, en milstolpe i branschen.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.