Dagskryss med Viking Grace till ICA-pris

En dag, två fartyg. För dig som vill ha en endagsdos av skärgården passar en liten utflykt med Viking Grace perfekt. Nu till extra förmånligt pris för dig som har ICA Kort. Du reser från Stockholm på morgonen och får uppleva fem timmar på Östersjöns nyaste kryssare.

Inled morgonen med en härlig bufféfrukost där barnen kan plocka sina favoriter och tittar kanske förbi de spännande lekrummen. Njut i fulla drag av spa-avdelningen med snögrotta, coola restauranger och den storslagna utsikten över skärgården.

I Mariehamn byter du fartyg till Amorella och är tillbaka på landbacken samma kväll.

Viking Grace avgår från Stockholm kl 07.45 och kl 18.55 är ni tillbaka med Amorella.

I prisexemplet ingår

  • Dagskryssning Stockholm–Mariehamn

Tips!

  • Förboka måltiderna ombord för bästa pris och bekräftad plats
  • Njut av Afternoon Tea på tillbakavägen
  • På lördagar och söndagar bjuds det på trollerikrog ombord på Amorella. Kul för barnen!

Erbjudandet gäller avresa 1/9–31/12 2017. Ordinarie pris 75:-/pers.

Swedish Culinary Team

Lite mer guldkant på buffén i samarbete med Svenska Kocklandslaget

Att varje dag, året runt, kunna erbjuda storslagna kulinariska upplevelser till ett förmånligt pris är något vi på Viking Line är väldigt stolta över. Nu tar vi upplevelsen till nya höjder och inleder ett långsiktigt samarbete med Svenska Kocklandslaget. Resultatet kan du smaka i vår helt nya buffé fr o m 15/9.

Suveränt spa med havsutsikt

Sköna spabehandlingar erbjuds i Spa & Wellness där det även finns jacuzzi med havsutsikt, snögrotta, ångbastu och torrbastu. För er som vill sitta lite mer avskilt rekommenderar vi att boka en VIP-louge där ni har egen jacuzzi, bastu och relax.

Restauranger med utsökt mat

Du njuter av mat och dryck i Aurora (buffé), Oscar (à la carte) och Frank's (drop in-krog med fem olika kök där maten tillagas inför dina ögon) och Sweet & Salty (café). De trevliga barerna med var sin stil heter Seamore, Retro och Rockmore. Läs mer om restaurangerna

1600 kvm shopping!

Här finns allt från parfym och kosmetik till märkeskläder, väskor, accessoarer och drycker. Och du hittar många ekologiska produkter.  Nu finns även Local Beauty Heroes och Rituals i butiken. Dessutom hittar du en egen Victoria's Secret-butik med skönhetsprodukter till taxfreepriser!

Kaffestund i Seamore Champagne Lounge

Viking Grace

Njut av skärgården över en härlig kopp kaffe som bryggs direkt vid bordet samt en meny med söta och salta snacks, bl a croissant med rökt renmousse, bröd från Rosala med skagen och sikrom, vaniljpannacotta, chokladkaka smaksatt med espresso, citron-cupcake, färsk frukt och bär med vaniljganache.

Servering kl 11.00 och 12.00, pris 214:-/pers. Endast förhandsbokning.

Tystgående och miljöanpassat

Viking Graces design, inredning och teknik kännetecknas av nytänkande rakt igenom. Du reser med världens mest miljöanpassade fartyg i sitt slag, en milstolpe i branschen.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.