Dagskryss med Viking Grace till ICA-pris

En dag, två fartyg. För dig som vill ha en endagsdos av skärgården passar en liten utflykt med Viking Grace perfekt. Nu till extra förmånligt pris för dig som har ICA Kort. Du reser från Stockholm på morgonen och får uppleva fem timmar på Östersjöns nyaste kryssare.

Inled morgonen med en härlig bufféfrukost där barnen kan plocka sina favoriter och tittar kanske förbi de spännande lekrummen. Njut i fulla drag av spa-avdelningen med snögrotta, coola restauranger och den storslagna utsikten över skärgården.

I Mariehamn byter du fartyg till Amorella och är tillbaka på landbacken samma kväll.

Viking Grace avgår från Stockholm kl 07.45 och kl 18.55 är ni tillbaka med Amorella.

I prisexemplet ingår

  • Dagskryssning Stockholm–Mariehamn
  • Frukostbuffé
  • Anslutningsbuss

Tips!

  • Vill du resa tillbaka extra bekvämt? Förboka en hytt till returen med Amorella till ICA-pris 50:- (ord pris 99:-)

Erbjudandet gäller avresa 1/6–31/8 2017. Ordinarie pris 375:-/pers.

Suveränt spa med havsutsikt

Sköna spabehandlingar erbjuds i Spa & Wellness där det även finns jacuzzi med havsutsikt, snögrotta, ångbastu och torrbastu. För er som vill sitta lite mer avskilt rekommenderar vi att boka en VIP-louge där ni har egen jacuzzi, bastu och relax.

Restauranger med utsökt mat

Du njuter av mat och dryck i Aurora (buffé), Oscar (à la carte) och Frank's (drop in-krog med fem olika kök där maten tillagas inför dina ögon) och Sweet & Salty (café). De trevliga barerna med var sin stil heter Seamore, Retro och Rockmore. Läs mer om restaurangerna

Tystgående och miljöanpassat

Viking Graces design, inredning och teknik kännetecknas av nytänkande rakt igenom. Du reser med världens mest miljöanpassade fartyg i sitt slag, en milstolpe i branschen.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.