Nöjen hela natten och frukost dagen därpå

Du behöver inte resa speciellt långt för att få miljöombyte och en rejäl energiboost. Ta en av Cinderellas bussar till Stadsgårdskajen i Stockholm så fixar vi resten. Artister, matupplevelser, spa-behandlingar, taxfreefynd och annat som piggar upp. Och missa inte vår nya buffé som är framtagen i samarbete med Svenska Kocklandslaget.

Hitta just din dag i vår nöjesvecka och boka till förmånligt ICA-pris!

Nyhet! Nu ger vi dig ännu bättre ICA-pris på fredagar. Du reser i Insidehytt för 170:- /person (ord pris 344:-) inklusive vår härliga helgbrunch med det bästa av frukost och lunch. Kaffe, te, juice, vin och öl ingår förstås också. Du kan dessutom boka en Seasidehytt med sjöutsikt mot ett tillägg på bara 100:- per hytt med avresa söndag-fredag!

I prisexemplet ingår

  • Dygnskryssning Stockholm–Mariehamn
  • Del i Inside/Economy-hytt
  • Bufféfrukost

Prisex gäller avresa söndag–torsdag 1/9–30/12 2017 för 4 personer i Economy- eller Insidehytt. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen. Bra rabatt på Seaside-hytt alla dagar. Minst två vuxna i hytten. Max två hytter per bokning. Visa upp ditt ICA-kort när biljetterna hämtas ut. Gäller ej specialkryssningar eller charter. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.


Välj din dag i nöjesveckan på Cinderella!
 

Cinderella Danz

Måndag–onsdag – Dansband

Sveriges bästa dansband. Östersjöns hetaste dansgolv med de stora banden och artisterna. Läs mer och boka
 

Cinderella Greatest Hits

Torsdag – Greatest Hits

På torsdagar blir det Greatest Hits – med de mest oförglömliga ögonblicken i 50–90-talets musikhistoria. Räkna med grymma liveband, populära DJ's och stjärnartister! Läs mer och boka
 

Cinderella Live

LIVE on stage artistkvällar

Se de största artisterna på vår nya scen. Vi lovar grym livemusik och skön stämning! Festen fortsätter långt in på småtimmarna. Läs mer och boka
 

Cinderella WKND

Fredag – After work och världskända DJs

På fredagar blir höjer vi stämningen på dansgolvet med världskända DJs som John de Sohn och DJ SASH!. Läs mer och boka
 

Cinderella WKND

Lördag – konserter och shower

På lördagar bjuds det på show och heta artister som Eric Saade, Takida, Petter och Loreen. Läs mer och boka
 

Cinderella Big Band

Söndag – Big Band

Söndagar på Viking Cinderella är vigt för dig som älskar storbandsmusik. Läs mer och boka

Swedish Culinary Team

Lite mer guldkant på buffén i samarbete med Svenska Kocklandslaget

Att varje dag, året runt, kunna erbjuda storslagna kulinariska upplevelser till ett förmånligt pris är något vi på Viking Line är väldigt stolta över. Nu tar vi upplevelsen till nya höjder och inleder ett långsiktigt samarbete med Svenska Kocklandslaget. Resultatet kan du smaka i vår helt nya buffé.


Ta bussen till båten

  • 6/8–16/11: Fri buss sön–ons, 50% rabatt tors, ord pris fre–lör
  • 17/11–16/12: 50% rabatt sön–tors, ord pris fre–lör
  • 17/12–30/12: Fri buss alla dagar

Gäller inom Viking Lines ordinarie upptagningsområde. Ord pris 200:- t/r. Avvikande priser kan förekomma på special- och temakryssningar.

Sätt lite guldkant på kryssningen

Mot tillägg kan du uppgradera hytten och bo ännu bättre. Dessutom kan du boka trerätters à la carte-middag i Seaview Dining som även erbjuder frukost med mousserande vin. Restaurangen har en lugn atmosfär och ett stort utbud på menyn.

Avgångstid

Cinderella avgår kl 18.00, åter i Stockholm nästa dag kl 15.15.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.