Solo Sokos Hotel Estoria

Solo Sokos Hotel Estoria är ett unikt Solo-hotell i centrala Tallinn med högklassig service. Hotellet ligger mellan Original Sokos Hotel Viru och Viru-centret. Varje hotellrum berättar en spännande historia om Estland och totalt finns det 93 rum på hotellet. Förutom Tallinns sevärdheter kommer Estoria att erbjuda en god natts Solo-sömn, ett välsmakande frukostbord och ett stort antal noga utvalda detaljer, för att göra affärs-eller semesterresan till en riktig njutbar upplevelse.

Fakta

Läge: Hotellet har en gemensam ingång med Viru-hotellet i Tallinns centrum, intill gamla staden. 1,5 km till järnvägsstationen, 1 km till hamnen.
Restauranger: Alla rum är välutrustade Superior-rum. Enligt hotellets koncept presenterar varje rum en berättelse om Estland.
Övrigt: Hotellet har direkt tillgång till Original Sokos Hotel Virus konferenscenter och köpcenter. All service på Original Sokos Hotel Viru är tillgänglig även för Estorias kunder: bl a konferensavdelning, skönhetsalong, beställningsbastu med bubbelpooler, parkeringshus, bilhyrning och tvätteri.
Adress: Viru väljak 4, 10111 Tallinn
Tel: +372 6 809 300
E-post: estoria.reservation@sok.fi

Så här bokar du

  • Steg 1 – boka din resa Stockholm–Helsingfors–Stockholm.
  • Steg 2 – gör en separat bokning för din resa Helsingfors–Tallinn–Helsingfors, med tillval av valfritt hotell.

Byte av fartyg i Helsingfors. Observera respektive fartygs avgångs- och ankomsttider.