Original Sokos Hotel Seurahuone

Original Sokos Hotel Seruahone är ett mysigt och personligt hotell beläget i centrala Åbo. Nära till shopping, teatrar och restauranger.

HOTELLET HAR STÄNGT

I priset ingår

  • Båtresa Stockholm–Åbo t/r
  • Del i Economy-hytt
  • Del i dubbelrum inkl frukost på Original Sokos Hotel Seurahuone ("Societetshuset")
  • Tillgång till hotellets bastu och fitnessrum

Erbjudandet gäller t o m 29/8 2017. Priset kan variera med avresedag och avgångstid. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Fakta

Läge: Ligger mitt i shoppingdistriktet, nära teatrar och evenemang, 3 km från hamnen, 0,8 km från järnvägsstationen.
Restauranger: Sevilla & Co
Övrigt: Gratis gym, 2 trivsamma mötesrum för 2-14 personer. 
Adress: Eriksgatan 23, 20100, Åbo
Tel: +358 2 337 301
E-post: myyntipalvelu.turku@sokoshotels.fi


Förmåner på hotellet

Sokos-hotellen i Åbo erbjuder ett flertal restauranger, med någonting för alla smaker. När du bokar övernattningen via Viking Line erhåller du en rabatt på ca 10% på utvalda maträtter och drycker. Dessutom kan du få en flaska champagne eller Husets vin till extra bra pris!

Gäller vid uppvisande av giltig hotellnyckel med fodral som styrker bokning av paket via Viking Line.

Museum Walk – ett kort laddat med förmåner!

Kortet ger dig fritt inträde till de flesta museer i Åbo. Förköpspris i samband med bokning 349:- (giltigt i 72 timmar). Läs mer om Museum Walk

Turku Art

Åbo är en stad full av klass, kultur och historia. Med ditt Museum Walk-kort upplever du stadens bästa konstmuseer enkelt och bekvämt, som t ex Åbo konstmuseum. På Aboa Vetus & Ars Nova lär du dig mer om medeltida historia och njuter av modern konst, och på lördagarna serveras även en populär jazzbrunch. Åbo slott och Sibeliusmuseum bjuder också på härliga kulturupplevelser.

Food Walk

Åbo har en fantastisk matkultur och en genväg till stadens bästa restauranger får du genom att boka ett Food Walk-kort. Läs mer om Food Walk


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.