Jullov med Ville Viking

När skolorna stänger för jullov bjuder Ville Viking på massor av skoj för både barn och ungdomar. Han roar våra små resenärer med allt från lekrum och sagohörna till filmvisning och tävlingar.

Följ med på en jullovskryssning! Våra fartyg går från Stockholm dagligen och tar sikte på Östersjöns bästa resmål. Och kom ihåg – alla barn under 12 år kryssar gratis.

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

Barn reser gratis!

Alla barn under 12 år kryssar gratis och de som är under 6 år äter dessutom utan kostnad i Viking Buffet.

Circus Hot Spot

Ha det roligt i Circus Hot Spot-cirkusskolan! I Circus Hot Spot-cirkusskolan får barnen bekanta sig med cirkusvärlden. I cirkusskolan lär man sig massor av olika tricks och knep såsom kullerbyttor och hjulningar, trapets, luftakrobatik, jonglering, pyramider samt diablo och hola hoop. Tricksen och knepen väljs efter barnens ålder och färdigheter. Cirkusskolan inspirerar att röra på sig på ett unikt och roligt sätt. Att lära sig tricks och knep uppmuntrar barn att uttrycka sig och lita på sina fysiska färdigheter.

Circus Hot Spot finns ombord på fartygen Gabriella, Mariella, Amorella och Viking Grace under jullovet. Se datum nedan.

Isac Elliot på Viking Grace

Flickfavoriten Isac Elliot uppträder på Viking Grace den 21/12 kl 17.00. Han har gett ut albumen Wake Up World och Follow Me. Lyssna på Youtube

Jullov ombord

  • Helsingforsfartygen Gabriella & Mariella 19/12–8/1 Boka»
  • Åbofartygen Amorella & Viking Grace 21/12–8/1 Boka»
  • Rosella (Kapellskär–Mariehamn) 22/12–8/1 Boka»
  • Dagstur från Stockholm till Åland med Viking Grace/Amorella: Barn upp till 12 år reser för 0:- och vuxna från 55:-/pers. Boka»

Program året runt

På de röda båtarna finns gott om program för alla små vikingar året runt, men under semesterperioder och på sommaren har vi t o m specialprogram. Vi erbjuder många sorters specialavgångar och paket, men kom ihåg att det är gott om skoj också på helt vanliga avgångar. Alla barn är välkomna att syssla och pyssla i vårt muntra sällskap.

Ville Viking

Ville Viking är vår populära skeppskatt som busar, dansar, sjunger och kramas med alla barnen ombord.

Läs mer