Helsingforskryssning inkl SuperPark

Ta med familjen till SuperPark i Vanda, strax utanför Helsingfors, så har du kombinerat Helsingforsresan med en heldag fylld av roliga aktiviteter. SuperPark är en äventyrspark för besökare i alla åldrar och bland aktiviteterna finns skateboardramper, klätterväggar och labyrinter redo att utforskas. 

I prisexemplet ingår

  • Kryssning Stockholm–Helsingfors
  • En Economy-hytt med plats för fyra personer
  • Entré till SuperPark för två vuxna och två barn från 4 år* 

* Entrébiljetterna bokas i onlinebokningen som tillval i steg 4 "Anslutningar & Destination". 

Erbjudandet gäller t o m 30/12 2017. Priset kan variera med avresedag samt barnens antal och åldrar. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Tips! Förläng resan med ett av våra förmånliga hotellpaket. SuperPark-biljetterna bokas som tillval i steg 6 "Anslutningar & Destination". 

Läs mer om SuperPark här.


Observera att alla som kryssar till Helsingfors med avresa 30/6–5/8 2017 inte har tillgång till hytten under dagen i land, då fartyget gör en extra tur till Tallinn. Obligatorisk avstigning vid ankomst till Helsingfors kl 09.15, tillgång till hytten igen ca kl 17.00 (finsk tid). Vill du hellre stanna kvar ombord och njuta av soldäck och förmånlig shopping? Boka då kryssning Stockholm–Tallinn, och glöm inte att ta med dig passet!


Glass i stora lass!

Barnens buffébord står uppdukat ombord varje dag – massor av rätter och glass i stora lass. Fritt för alla barn 0–5 år.

Bra att veta om SuperPark

Öppet alla dagar 11.00–20.00. Kontrollera SuperParks hemsida för avvikande öppettider innan besöket.
Beläget ca 15 km utanför Helsingfors. Det finns 300 fria parkeringsplatser, så ta gärna med bilen.
Adress: Gjuterivägen 13, 01510 Vanda.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.