Helsingfors med Borgbacken

Boka vårt populära familjepaket med båtresa och en heldag på Borgbacken, som är Helsingfors motsvarighet till Gröna Lund och Liseberg. Här väntar en rolig mix av 43 häftiga åkattraktioner, mjuk sockervadd och spännade spelstunder.

I prisexemplet ingår

  • Kryssning Stockholm–Helsingfors t/r
  • En Economy-hytt med plats för upp till fyra personer
  • Entré med åkband för fyra personer till Borgbacken*

* Entrébiljetterna bokas i onlinebokningen som tillval i steg 4 "I land". 

Erbjudandet gäller vid avresa 27/4–2/9, 5–9/9, 12–16/9, 22–23/9, 29–30/9, 6–7/10, 11–21/10 2017. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Lär mer om Borgbacken och nyheter som Sockervaddsskolan här.

Tips! Förläng resan med ett av våra förmånliga hotellpaket. Prisex med en natt i familjerum på Orginal Sokos Hotel Pasila inkl frukost och biljetter till Borgbacken, 3570:-/familj. Borgbacken-biljetterna bokas som tillval i steg 6 "I land". 


Helsinki Card – ett kort laddat med förmåner!

Bli kung i huvudstan. Förköpspris i samband med bokning 420:- (lägre pris för barn). Då får du en fri sightseeingtur och kan åka utan kostnad med stadens kollektivtrafik. Dessutom får du rabatter i en rad butiker och fri entré till flera museer. Läs mer om Helsinki Card


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.