Helsingfors med Borgbacken

Boka vårt populära familjepaket med båtresa och en heldag på Borgbacken, som är Helsingfors motsvarighet till Gröna Lund och Liseberg. Här väntar en rolig mix av 43 häftiga åkattraktioner, mjuk sockervadd och spännade spelstunder.

I prisexemplet ingår

  • Kryssning Stockholm–Helsingfors t/r
  • En Economy-hytt med plats för upp till fyra personer
  • Entré med åkband för fyra personer till Borgbacken*

* Entrébiljetterna bokas i onlinebokningen som tillval i steg 4 "I land". 

Erbjudandet gäller vid avresa 27/4–2/9, 5–9/9, 12–16/9, 22–23/9, 29–30/9, 6–7/10, 11–21/10 2017. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Lär mer om Borgbacken och nyheter som Sockervaddsskolan här.

Tips! Förläng resan med ett av våra förmånliga hotellpaket. Prisex med en natt i familjerum på Orginal Sokos Hotel Pasila inkl frukost och biljetter till Borgbacken, 3570:-/familj. Borgbacken-biljetterna bokas som tillval i steg 6 "Anslutningar & Destination". 


Happy Pass – Sea Life, Borgbacken och sightseeingtur

Med ett Happy Pass behöver ni inte välja utan får fri entré till både undervattensvärlden Sea Life och nöjesparken Borgbacken, två av stadens roligaste sevärdheter! Ni blir dessutom bekvämt upplockade vid terminalen och får se det bästa av Helsingfors under en sightseeingtur med svensktalande guide på väg till dagens äventyr! Läs mer om Happy Pass

Helsinki Card – ett kort laddat med förmåner!

Bli kung i huvudstan. Förköpspris i samband med bokning 420:- (lägre pris för barn). Då får du en fri sightseeingtur och kan åka utan kostnad med stadens kollektivtrafik. Dessutom får du rabatter i en rad butiker och fri entré till flera museer. Läs mer om Helsinki Card


Observera att alla som kryssar till Helsingfors med avresa 30/6–5/8 2017 inte har tillgång till hytten under dagen i land, då fartyget gör en extra tur till Tallinn. Obligatorisk avstigning vid ankomst till Helsingfors kl 09.15, tillgång till hytten igen ca kl 17.30 (finsk tid). Vill du hellre stanna kvar ombord och njuta av soldäck och förmånlig shopping? Boka då kryssning Stockholm–Tallinn, och glöm inte att ta med dig passet!Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.