Skärgårdskryssa till Åland med frukost

Varje dag finns barnnöjen på dagskryssningen Stockholm–Mariehamn. 

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisexemplet ingår

  • Dagskryssning Stockholm–Mariehamn
  • Bufféfrukost
  • Ville Viking-barnprogram och underhållning

Pris: vuxna 125:-/person, ungdom 12–17 år 85:-/person
och barn 6–11 år 35:-/person.
Viking Club-pris: vuxna 115:-/person, ungdom 12–17 år 68:-/person
och barn 6–11 år 35:-/person.

Frånpriset gäller t o m 23/8 2013 och kan variera med datum, typ av hytt och avgångstid. Barn under 6 år reser fritt i förälders sällskap. Fartygsbyte från Viking Grace till Amorella i Mariehamn. Kryssningen måste förbokas. Exakt pris meddelas när du bokar. Begränsat antal platser.

Köp Ville Vikings magiska armband – fri dricka hela kryssningen!

Med Ville Vikings armband kan ditt barn njuta av obegränsat med dricka under resan och får dessutom en glasspinne, ett eget Ville Viking-glas samt en överraskningsgåva. Pris 71:- per barn t o m 11 år. Armbandet kan bokas i samband med resan eller köpas ombord och gäller under hela kryssningen. Obs! Finns endast att köpa under sommaren på Cinderella.

Buskul för barnen på Viking Grace

Börja dagen med frukosten som ingår i Barnens Ville Viking kryssning. På Viking Grace har barnen ett eget roligt kryssningsprogram. Allt från en dejt med Ville Viking och disco till ansiktsmålning står på schemat. För yngre barn finns två lekrum, "Kids", medan tonåringar lockas av "Teens" och de senaste spelen från Microsoft.

Som vuxen har du möjlighet att koppla av i Spa & Wellness, lyssna på musik, äta gott och det finns även tid att shoppa till förmånliga priser.

Ni som vill äta en tidig lunch innan ankomsten till och fartygsbytet i Mariehamn hittar många smarriga alternativ, bland annat på Franks. Här hittar du hamburgare, pizza, pasta och annat gott som barn gillar.

Skönt med en daghytt

Man kan bli trött av att ha kul. På återresan med Amorella kan du lägga till en hytt att pusta ut i för specialpriset 99 kr. Kom ihåg att den måste bokas i förväg och via telefon.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.