SuperPark & Äventyrsbad Caribia i Åbo

Holiday Club Caribia är ett skönt spahotell med karibiskt äventyrsbad. Här finns åtta bassänger varav en utomhus, svindlande rutschbanor, grottor och ett spännande piratskepp. Efter plask och lek är det skönt att koppla av i relaxavdelningen eller i någon av hotellets många restauranger. Beläget i utkanten av Åbo centrum.

I direkt anslutning till hotellet ligger SuperPark – en inomhushall fylld av aktiviteter, där hela familjen kan testa nya sportgrenar och spel, koppla av och ha roligt tillsammans under en hel dag.

I prisexemplet ingår

  • Prisex för två vuxna och två barn under 12 år
  • Båtresa Stockholm–Åbo t/r med Amorella
  • En Economy-hytt med plats för fyra personer
  • SuperPark-inträde (entrébiljetterna bokas i onlinebokningen som tillval i steg 6 "I land")
  • En hotellövernattning på Holiday Club Caribia i ett familjerum (två rum med anslutande dörr) inkl frukost
  • Fri tillgång till äventyrsbad, pool, bastu och fitnesscenter

Erbjudandet gäller t o m 31/3 2018. Priset kan variera med avresedag och avgångstid samt barnens antal och åldrar. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen. Transfer till/från hotellet tillkommer och kan ej bokas via Viking Line.


När vill ni resa?

Viking Grace avgår dagligen kl 07.45 (retur från Åbo kl 20.55 lokal tid). Amorella avgår kvällstid kl 20.00 (retur från Åbo kl 08.45 lokal tid). Prisex för resa med Viking Grace tur och retur 3410:-/familj med en hel Insidehytt, medlemspris 3360:-.

Nyhet! Bo i lägenhet på Caribia

Villas-lägenheterna har ett fullt utrustat kök, sängkläder, handdukar och tvättmaskin. Med tillgång till spa, restaurang och fritidsanläggning. De kan bokas för boende under höstperioden 27/10–3/11. I priset ingår frukost. Läs mer om Holiday Club Caribia

Fakta

Läge: 2 km från Åbo centrum. Nära Åbo slott, Klosterbacken och Åbo Svenska Teater.
Restauranger: Terrace Bar & Restaurant, Hesburger, Captain Hook, Classic Pizza, O'Learys, Boston-bar och R-kiosk.
Övrigt: Spa, 8 simbassänger, gym, tennis, cykeluthyrning, beachvolleybana, vattengymnastik, simkurser, bastuavdelning, konferenslokaler.
Adress: Kongressgränden 1, 205 40 Åbo
Tel: +358 30 687 4200
E-post: hotelsales.caribia@holidayclub.fi


SuperPark

SuperPark är en inomhuspark på hela 2600 m² som erbjuder äventyr för stora som små, som till exempel klättring, hängglidning och trampbilar. I Game Arena kan du prova på nya sportgrenar och i Freestyle-hallen finns fartfyllda grenar som trampoliner, en luftvoltsbana och en scoot park.

Öppettider Superpark

Mån-fre 13.00-20.00
Lör-sön 11.00-20.00


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.