Muminvärlden och Spahotell Nådendal

Lämna vardagens alla måsten bakom er och res med oss till lyxiga Spahotell Nådendal. Hotellet har vid flera tillfällen utsetts till en av världens bästa spaanläggningar och ger er som familj de bästa förutsättningarna att njuta och samla ny kraft. Fri entré till pool-, bastu- och fitnessavdelningen.

Se fler paket med Muminvärlden »

MUMINVÄRLDEN ÄR STÄNGD FÖR SÄSONGEN, ÖPPNAR ÅTERIGEN SOMMAREN 2018.

I prisexemplet ingår

  • Prisex för två vuxna och två barn 2–11 år
  • Båtresa Stockholm–Åbo t/r med Viking Grace
  • En Insidehytt för fyra personer
  • En övernattning på Spahotell Nådendal inklusive frukost, i ett Classic-rum med två extrabäddar
  • Fri tillgång till hotellets pool-, bastu- och fitnessavdelningar
  • Entré till Muminvärlden för hela familjen. OBS! Entrébiljetterna måste läggas in som tillval i bokningsdialogen under "I land" (steg 6) för att ingå i resan

Erbjudandet gäller vid avresa 9/6–26/8 2017. Priset kan variera med avresedag och avgångstid samt barnens antal och åldrar. Resans pris meddelas när du bokar. Du kan också välja att resa ut från Stockholm på kvällen med Amorella samt lägga till fler hotellnätter*. Transfer till/från hotellet tillkommer och kan ej bokas via Viking Line.

Lyxig miljö

Ni får tillfälle till härliga badupplevelser och ett stort utbud av sköna behandlingar, högklassiga restauranger och mycket mer i lyxig miljö. Dessutom kan ni uppleva charmiga Nådendal med kullerstensgator, vackra hus med snickarglädje och trevliga caféer.

Tips! Boka Muminrum

För dig som gillar Mumin, bo i något av de nya populära Mumin Story-rummen. De är inredda med Mumin som tema vilket ger reseupplevelsen ännu en dimension. Läs mer här.

Nådendal är nära

Nådendal är en pittoresk skärgårdsstad. Inte konstigt att både Mumintrollen och presidenten valt att bosätta sig här på sommaren. Staden ligger bara en och en halv mil från Åbo och är en charmig badort med vackra trähus och en skön atmosfär.

Kailo är Mumintrollens egen ö i Nådendal

Muminvärlden ligger på en ö som du når via en gångbro från hamnen i Nådendal. Glöm inte att packa ner badkläderna och ta ett svalkande dopp. Bekanta dig med ön

Öppettider

Muminvärlden har öppet varje dag 10/6–13/8 2017 kl 10.00–18.00 och 14–27/8 2017 kl 12.00–18.00.

Äventyrsön Väski

Äventyrsön Väski, som ligger mitt emot Muminvärlden och passar något större barn, har öppet dagligen kl 11.00–18.00 under perioden 26/6–13/8 2017. Här kan man klättra, hoppa, glida längs en vajer, vaska guld och skjuta med pilbåge.

Ta bussen till Muminvärlden

Du tar dig lättast till Muminvärlden med Muminbussen som går från flertalet hotell i Åbo, samt direkt från Åbo hamn under perioden 26/6–30/7. Biljetter kan köpas separat mot tillägg på hotellet eller direkt ombord på bussen. Du kan också ta buss 1 från hamnen i Åbo till Salutorget och byta till buss 6 eller 7 som går till Nådendal.

För dig med egen bil

Kör först in mot Åbo och följ sedan skyltarna mot Nådendal och Muminparkeringen. Om du använder en gps ska du ange adressen Tuulensuunkatu 12, Nådendal. Se reseplanerare

Parkering

Spahotell Nådendal har ett stort upplyst parkeringsområde framför huvudingången som kan nyttjas mot avgift (även med handikapplatser).

Betalningsautomater finns på parkeringsområdet. Kupong för två timmars gratis parkering kan fås både från automat och från hotellets reception. Parkeringsplats kan ej förbokas.

Parkeringsavgifter

  • €1/timme, (2 timmar gratis)
  • €10/dygn

I Spa Residence-byggnaden finns en uppvärmd och låst bilparkering till förfogande mot avgift (€15/dygn).

Buss

Du kan ta buss 1 från hamnen i Åbo till Salutorget och byta till buss 6 eller 7 som går till Nådendal. Sommartid kan du även åka med Muminbussen. Biljetter kan köpas separat mot tillägg på hotellet eller direkt ombord på bussen.

För dig med funktionsnedsättning

Detta hotell erbjuder rum anpassade för dig med funktionsnedsättning. Boka via vår kundservice, tel 08-452 40 00.

Room Escape på Spahotell Nådendal

Tips! Familjeäventyr på Spahotell Nådendal

Kan du hitta nycklarna för att fly?

Room Escape är ett "fly-rummet-spel" med rum fyllda av pussel och gåtor för din grupp för att lösa och fly från. Du kommer att behöva ta med intelligens, kreativitet och logiskt tänkande tillsammans för att fly. Glöm inte att tänka utanför boxen! Läs mer om Room Escape


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.