Muminvärlden och Holiday Club Caribia

Kryssa till Åbo med familjen och bo på Holiday Club Caribia. Ett skönt spahotell med karibiskt äventyrsbad. Här finns åtta bassänger, rutschbanor, grottor och piratskepp. I priset ingår även ett besök för hela familjen i populära Muminvärlden, så vad väntar du på?

Se fler paket med Muminvärlden »

MUMINVÄRLDEN ÄR STÄNGD FÖR SÄSONGEN, ÖPPNAR ÅTERIGEN SOMMAREN 2018.

I prisexemplet ingår

  • Prisex för två vuxna och två barn 2–11 år
  • Båtresa Stockholm–Åbo t/r med Viking Grace
  • En Insidehytt för fyra personer
  • En övernattning på Holiday Club Caribia inklusive frukost, i ett familjerum (två rum med anslutande dörr)
  • Entré till Muminvärlden för hela familjen. OBS! Entrébiljetterna måste läggas in som tillval i bokningsdialogen under "I land" (steg 6) för att ingå i resan
  • Tillgång till hotellets äventyrsbad, bastu och fitnesscenter

Tips! Biljetter till Muminbussen kan köpas i hotellets reception.

Erbjudandet gäller vid avresa 9/6–26/8 2017. Priset kan variera med avresedag och avgångstid samt barnens antal och åldrar. Resans pris meddelas när du bokar. Du kan också välja att resa ut från Stockholm på kvällen med Amorella samt lägga till fler hotellnätter. Transfer till/från hotellet tillkommer och kan ej bokas via Viking Line.

Hotellet som älskar barn

Holiday Club Caribia är helt rätt val för dig som har barn. Här finns en hel badavdelning med många olika barnaktiviteter. För spasugna barn i åldern 6–14 år erbjuder hotellet dessutom behandlingar som till exempel lätt massage och Prinsess-ansiktsbehandling.

SuperPark

I anslutning till Caribia ligger dessutom idrotts- och aktivitetsparken SuperPark, på hela 2 600 m2. Här finns ett äventyrsområde för barn, Game Arena där det är möjligt att prova på olika idrottsgrenar samt en freestylehall där man till exempel kan skejta, hoppa på världens effektivaste trampoliner eller testa sina färdigheter på den häftiga luftvoltbanan. Läs mer och boka biljetter till SuperPark

Nådendal är nära

Nådendal är en pittoresk skärgårdsstad. Inte konstigt att både Mumintrollen och presidenten valt att bosätta sig här på sommaren. Staden ligger bara en och en halv mil från Åbo och är en charmig badort med vackra trähus och en skön atmosfär.

Kailo är Mumintrollens egen ö i Nådendal

Muminvärlden ligger på en ö som du når via en gångbro från hamnen i Nådendal. Glöm inte att packa ner badkläderna och ta ett svalkande dopp. Bekanta dig med ön

Öppettider

Muminvärlden har öppet varje dag 10/6–13/8 2017 kl 10.00–18.00 och 14–27/8 2017 kl 12.00–18.00.

Äventyrsön Väski

Äventyrsön Väski, som ligger mitt emot Muminvärlden och passar något större barn, har öppet dagligen kl 11.00–18.00 under perioden 26/6–13/8 2017. Här kan man klättra, hoppa, glida längs en vajer, vaska guld och skjuta med pilbåge.

Ta bussen till Muminvärlden

Du tar dig lättast till Muminvärlden med Muminbussen som går från flertalet hotell i Åbo, samt direkt från Åbo hamn under perioden 26/6–30/7. Biljetter kan köpas separat mot tillägg på hotellet eller direkt ombord på bussen. Du kan också ta buss 1 från hamnen i Åbo till Salutorget och byta till buss 6 eller 7 som går till Nådendal.

För dig med egen bil

Kör först in mot Åbo och följ sedan skyltarna mot Nådendal och Muminparkeringen. Om du använder en gps ska du ange adressen Tuulensuunkatu 12, Nådendal. Se reseplanerare

Buss till hotellet

Ni tar er enklast till Caribia med buss 1 från hamnen till Salutorget, där ni byter till buss 220, 50, 51 eller 54 som stannar nära hotellet.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.