Familjekryssning till Åbo

Ta med familjen på ett härligt dygn ombord på Amorella. Resan har vi kryddat med barnprogram och en massa skoj som våra små gäster gillar. Under helgerna kan ni uppleva Östersjöns första Trollerikrog. Det bjuds på trollerikonster vid borden och även trolleristunder i caféet.

I prisexemplet ingår

  • Dygnskryssning Stockholm–Åbo, kvällsavgång
  • En Economy-hytt med plats för fyra personer

Erbjudandet gäller t o m 22/12 2018. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

När vill ni resa?

Amorella avgår dagligen kl 20.00. För de morgonpigga har vi även en morgonavgång med Viking Grace kl 07.45, prisex 350:-/familj med en hel Insidehytt för fyra personer. Prisex för Viking Line Club-medlemmar 280:-/familj.

Mycket nöje för hela familjen

Passa på att koppla av med en riktigt god middag tillsammans. Ombord finns mycket att välja mellan. Ella's Steak House är en mysig familjerestaurang med amerikanska influenser där alla trivs med både miljö och meny. Ta en bastu, fynda i taxfree och njut av den vackra utsikten.

Glass i stora lass!

Barnens buffébord står uppdukat ombord varje dag – massor av rätter och glass i stora lass. Fritt för alla barn 0–5 år.

Trollerikrogen på Amorella

Upplev Östersjöns första Trollerikrog med en förtrollande måltid och trollkonster direkt vid borden i Viking Buffet. Garanterat uppskattat helgkul för hela familjen.

Lekrum på Amorella

Amorella erbjuder underhållning och lekar för både mindre och större barn. Många roliga lekstunder med bland annat ansiktsmålning, limbo och godisbingo väntar. Kom och pyssla, tävla och träffa vår skeppskatt Ville Viking!


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.