Kryssning till Åland – njut av en dag i Mariehamn

Ta morgonbåten från Kapellskär, kliv av i Mariehamn och njut av Ålands sommarstad i 6 timmar, innan du åker tillbaka igen. Vi lägger till i centrala Mariehamn med gångavstånd till centrum. Mariehamn är i sitt esse och bjuder på solvarma sommarnöjen för alla smaker.

Det finns massor att uppleva! Vill du stanna kvar? Vi har prisvärda stugor och hotell.

Ta plats på Rosellas soldäck! Vid fint väder flyttar vi ut på soldäck och under ledning av kryssningsvärden och trivselbandet blir det musikunderhållning, frågesport och annat kul. I Sundeck bar & grill kan du beställa en stor stark, club sandwich, beefhamburgare och andra godsaker. Du som hellre plockar favoriter från smörgåsbordet tittar med fördel förbi Bistro Buffet, där dryck alltid ingår i priset.

I prisexemplet ingår

  • Dagskryssning Kapellskär–Mariehamn med 6 timmar i land

Erbjudandet gäller fredagar och lördagar t o m 30/9 samt alla dagar 2/6–27/8 2017 och vid långhelger. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen. Bussanslutning finns från ett flertal orter, från 20:- t/r.

Cykla på Åland

Upptäck Åland på cykel

Passa på att förboka en cykel så hinner du se mer av Mariehamn med omgivningar under din dag på Åland. Cykeln hämtar du mittemot vår terminal och där får du också en karta så du hittar rätt.

Cykelpaket

En dag på Åland inkl resa Kapellskär–Mariehamn t/r, anslutningsbuss, cykel och picknick-påse. Prisex 283:-, Club-prisex 258:-.

Picknick-påse

Ta med en picknick-påse som är perfekt för utflykten. Den innehåller baguette, yoghurt, frukt, chokladkaka och äppeljuice, och om man vill lyxa till det kan man byta ut juicen mot mousserande vin. Bokas i samband med din resa under perioden 2/6–27/8.

Ta med bilen

Packa hela familjen eller kompisgänget i bilen och res till Åland i sommar. Enkel resa med personbil med upp till 5 personer, prisex 180:-.

Tips för familjen

I centrala Mariehamn

Lite längre bort

Se fler barntips på Åland

Ta minitåget Röde Orm från båten till centrum

Minitåget Röde Orm går från hamnen till Mariehamns centrum vid alla fartygsankomster under perioden 26/6–4/8 2017. Biljetterna kostar €3/vuxen och €2/barn.

Hotell på Åland

Stanna några dagar extra på Åland när du ändå är i farten. Boka ett av våra prisvärda hotellpaket eller stugor.

Stugor på Åland

Vill du bo nära andra semesterfirare kan du välja en stuga i en stugby och om du vill bo mer lugnt och avskilt så väljer du en enskild stuga.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.