Sommar, sol och skärgård

Det lönar sig att vara kompis med ett rederi. I sommar bjuder vi dig som är medlem i Villaägarna på en dagskryssning med Rosella. Ta med någon du tycker om och njut av fem timmar fyllda med god mat och shopping. Vid fint väder flyttar vi ut på soldäck och under ledning av kryssningsvärden och trivseltrion blir det levande musik och frågesport. Det går även utmärkt att gå i land och njuta av en heldag i Mariehamn innan den sista båten går hem.

I prisexemplet ingår

  • Dagskryssning Kapellskär–Mariehamn

Erbjudandet gäller avresa 1/6–31/8 2017.


Anslutningsbuss från 20:-

Ta bussen till båten t/r. Läs mer om anslutningsbussen

  • 20:-/pers t o m 30/6 och 14/8–31/8
  • 35:-/pers 1/7–13/8

Upptäck Ålands smultronställen!

Ta morgonbåten från Kapellskär, kliv av i Mariehamn och njut av Ålands sommarstad i sex timmar, innan återresan. Vi lägger till i centrala Mariehamn med gångavstånd till centrum och du kan förboka en picknickpåse till din utflykt. På Ålands unika sjöfartsmuseum kan ni gå på upptäcktsfärd och bland annat se barnutställningen Ruby och havet. Centralt i Mariehamn ligger även äventyrsbadet Mariebad med bubbelpool, hisnande vattenrutschbana och annat roligt för barnen. Utomhus finns en sandstrand för den som vill ta ett dopp i havet!

Läs mer om destinationen Åland

Tips för familjen

I centrala Mariehamn

Lite längre bort

Se fler barntips på Åland

Ta minitåget Röde Orm från båten till centrum

Minitåget Röde Orm går från hamnen till Mariehamns centrum vid alla fartygsankomster under perioden 26/6–4/8 2017. Biljetterna kostar €3/vuxen och €2/barn.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.