1000 fria kryssningar till Helsingfors

Hösten i Helsingfors handlar om stilsäker designshopping, spännande utställningar och goda matupplevelser. Börja din utfärd i hamnen och låt grannhuvudstaden förtrolla dig. Med oss får du två dagar till havs och en heldag i land. Ombord finns chans att njuta av en spakur, bastubad och massor av taxfreefynd.

I prisexemplet ingår

  • Kryssning Stockholm–Helsingfors
  • Del i Economy-hytt för 2–4 personer

Erbjudandet gäller för medlemmar i Hyresgästföreningen med avresa söndag–onsdag 24/8–1/11 2017. Bra priser även övriga veckodagar och hyttkategorier. Priset kan variera med avresedag. Begränsat antal platser.

Allas Sea Pool

Specialpris på Allas Sea Pool 1/9–1/11 för Hyresgästföreningens medlemmar

Njut på trädäcken, bada bastu och ta ett dopp i nya havsbadet till specialpris 88:- (ord pris €12).

Biljetter till Allas Sea Pool läggs till i onlinebokningens steg 4 (I land).

Härligt i Helsingfors

Helsinki Card – ett kort laddat med förmåner!

Bli kung i huvudstan. Förköpspris i samband med bokning 420:- (lägre pris för barn). Då får du en fri sightseeingtur och kan åka utan kostnad med stadens kollektivtrafik. Dessutom får du rabatter i en rad butiker och fri entré till flera museer. Läs mer om Helsinki Card

Se fler Helsingforstips (pdf)

Ombord på Mariella och Gabriella!

Mariella har fått ett facelift, ta en virtuell tur.

Bland nyheterna ombord på Gabriella hittar du nya restauranger, en nyrenoverad nattklubb med soft loungedel, nya och uppgraderade hytter med dubbelsäng, wifi och tv. Ta en virtuell tur

Ta bussen till båten!

Anslutningsbuss finns mot tillägg från ett flertal orter. Se anslutningsbussar


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.