Dagskryssning Rosella

En tur med Rosella är perfekt för dig som vill komma ut i skärgården över dagen och njuta av god mat, shopping och levande musik. Om du vill kan du passa på att gå i land på Åland, strosa omkring och ta en senare båt hem.

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisexemplet ingår

  • Dagskryssning Kapellskär–Mariehamn

Erbjudandet gäller 1/6–31/8 2017 för 1–4 pers. Minst en vuxen i sällskapet. Begränsat antal platser.

Specialpris på anslutningsbuss

Bussanslutning finns från ett flertal orter.

  • 1/6–30/6, 20:-
  • 1/7–13/8, 55:-
  • 14/8–31/8, 20:-

(Ord pris 110:-)


Ta plats på soldäck

Vid fint väder flyttar vi ut på soldäck och under ledning av kryssningsvärden och trivselbandet blir det musikunderhållning, frågesport och annat kul. I Sundeck bar & grill kan du beställa en stor stark, club sandwich, beefhamburgare och andra godsaker. Du som hellre plockar favoriter från smörgåsbordet tittar med fördel förbi Bistro Buffet, där dryck alltid ingår i priset.

Upptäck Ålands sommarstad

Ta morgonbåten från Kapellskär, kliv av i Mariehamn och njut av Mariehamn i sex timmar, innan återresan. Vi lägger till i centrala Mariehamn med gångavstånd till centrum. Mariehamn är i sitt esse och bjuder på solvarma sommarnöjen för alla smaker. Behöver du boende? Vi prisvärda stugor och hotell på Åland.

Nöjen för hela familjen

Ålands sjöfartsmuseum kan ni gå på upptäcktsfärd och bland annat se barnutställningen Ruby och havet. Centralt i Mariehamn ligger även äventyrsbadet Mariebad med bubbelpool, hisnande vattenrutschbana och annat roligt för barnen. Utomhus finns en sandstrand för den som vill ta ett dopp i havet!

Ett axplock av sommarens underhållning

  • 17/6 Titanix dansband
  • 8/7 Jive dansband
  • 22/7 Callinaz dansband
  • 25–26/8 Date dansband

Läs mer och se alla artister

Tips! Boka med måltider

Förmånligare pris när du förbokar en buffémiddag, buffélunch eller brunch på Rosella. Boka här

Ångbåtsbiff i La Rose

Vill du varva buffématen med à la carte? Prova Rosellas berömda ångbåtsbiff gjord på oxfilé för 229:- per person inkl ett glas vin/öl. Serveras med löksås och saltgurkscrème. Rekommenderas!

Börja dagen med brunch – det bästa av frukost och lunch

På Rosellas avgångar 09.00 dukar vi upp en rejäl brunch i Bistro Buffet. Här hittar du allt från äggröra, prinskorv, bacon och pajer till yoghurt, flingor och en mängd olika pålägg och marmelader, bröd och läckra bakverk för endast 137:- per person. Kaffe, te, juice och mjölk ingår också.

Generös buffé med dryck

Bistro Buffet lockar med mängder av varmrätter, sallader, fiskrätter, såser, ostar och efterrätter. Vad sägs till exempel om varmrökt lax med cognacskräm, vildsvinskorv med örtdipp, Caesarsallad, blåmögelost och crème brûlée? Du hittar självklart både glutenfria, laktosfria och vegetariska alternativ och i priset ingår alltid dryck.

Upptäck Ålands smultronställen!

Ta morgonbåten från Kapellskär, kliv av i Mariehamn och njut av Ålands sommarstad i sex timmar, innan återresan. Vi lägger till i centrala Mariehamn med gångavstånd till centrum och du kan förboka en picknickpåse till din utflykt. På Ålands unika sjöfartsmuseum kan ni gå på upptäcktsfärd och bland annat se barnutställningen Ruby och havet. Centralt i Mariehamn ligger även äventyrsbadet Mariebad med bubbelpool, hisnande vattenrutschbana och annat roligt för barnen. Utomhus finns en sandstrand för den som vill ta ett dopp i havet!

Läs mer om destinationen Åland


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.