Dagskryssning med Viking Grace och Amorella

Spendera en heldag i skärgården. Från Stockholm city genom skärgårdens kobbar och skär kryssar du till Mariehamn och tillbaka över dagen.

Ta med dig trevligt sällskap och kasta loss med eleganta Viking Grace. Under förmiddagen har ni möjlighet att njuta av lyxig frukost, bubblor i jacuzzin, kanske en spabehandling eller en tur i Östersjöns största taxfreebutik innan fartygsbytet i Mariehamn. På hemvägen genom skärgården finns tid för Afternoon tea och ytterligare shopping för den som är sugen. Viking Grace avgår från Stockholm kl 07.45 och kl 18.55 är ni tillbaka med Amorella.

I prisexemplet ingår

  • Dagskryssning Stockholm–Mariehamn

Erbjudandet gäller för medlemmar i Hyresgästföreningen t o m 31/12 2017 för 1–4 pers. Minst en vuxen i sällskapet, barn under 12 år 0:-. Begränsat antal platser. Fartygsbyte i Mariehamn för återresan.

Förboka frukost, lunch och/eller middag för bästa pris och garanterad plats. Se priser och gör dina måltidsval i bokningsdialogen.


Förgyll dagen

Börja gärna dagen med en rejäl frukost och beundra utsikten från Graces stora panoramafönster. Fortsätt med en rundvandring och titta närmare på Viking Graces unika design. Innan lunchen hinner du även njuta av en kurbehandling i Spa & Wellness och njuta av en drink på soldäck.

Väl framme i Mariehamn byter vi snabbt och smidigt fartyg till Amorella för återresa mot Stockholm. Ombord kan du njuta av förmånlig taxfreeshopping och dans till levande musik. Prova gärna vår Afternoon Tea från 209:- på tillbakavägen (endast förhandsbokning).

Afternoon Tea till havs

På dagskryssningen från Stockholm till Mariehamn kan du på tillbakavägen njuta av Afternoon Tea ombord på Amorella. Njut av sandwichar, scones, bakverk och te som serveras direkt vid ditt bord. Passa på att lyxa till det med ett glas mousserande vin! Måste förbokas. Läs mer

Tystgående och miljöanpassat

Viking Graces design, inredning och teknik kännetecknas av nytänkande rakt igenom. Du reser med världens mest miljöanpassade fartyg i sitt slag, en milstolpe i branschen.

Bekväm återresa

Vill du resa tillbaka extra bekvämt? Förboka en hytt till returen med Amorella från 99:-.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.