m/s Viking Grace

Dagskryssning med Viking Grace

När Stockholm börjar vakna tar Viking Grace sikte på Åland. Boka vårt paket med en dagskryssning som inkluderar både frukost och buss. Inled din dag med en rejäl frukost och njut av lugnet när Grace ljudlöst glider fram genom skärgården. Fortsätt sedan med sköna spa-upplevelser, shopping och en drink på soldäck innan du byter fartyg för återresan till Stockholm.

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisexemplet ingår

  • Dagskryssning Stockholm–Mariehamn t/r
  • Frukostbuffé
  • Anslutningsbuss t/r

Erbjudandet gäller för LO-medlemmar t o m 1/6 2015 vid bokning av minst en måltid per person. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen. Fartygsbyte i Mariehamn.


Bekväm återresa

Vill du resa tillbaka extra bekvämt? Förboka en hytt till returen med Amorella från 50:-/hytt. Ring och boka på tel 08-452 40 00.

Förgyll dagen

Dagen börjar med en rejäl frukost med utsikt från Graces stora panoramafönster. Fortsätt med en rundvandring och titta närmare på Viking Graces unika design. Innan lunchen hinner du även njuta av en kurbehandling i Spa&Wellness och njuta av en drink i champagnebaren. På förmiddagen måndag–onsdag hålls tastings (mot tillägg) i Seamore Champagne Lounge med nytt tema varje månad. Se kryssningsprogrammet ombord för mer information.

Väl framme i Mariehamn byter vi snabbt och smidigt fartyg till Amorella för återresa mot Stockholm. Ombord kan du njuta av förmånlig taxfreeshopping och dans till levande musik. Prova gärna vår Afternoon Tea från 202:- (förboka för bästa pris och bekräftad plats)

Suveränt spa med havsutsikt

Sköna spabehandlingar erbjuds i Spa & Wellness där det även finns jacuzzi med havsutsikt, snögrotta, ångbastu och torrbastu. För er som vill sitta lite mer avskilt rekommenderar vi att boka en VIP-louge där ni har egen jacuzzi, bastu och relax.

Restauranger med utsökt mat

Du njuter av mat och dryck i Aurora (buffé), Oscar (à la carte) och Frank's (drop in-krog med fem olika kök där maten tillagas inför dina ögon) och Sweet & Salty (café). De trevliga barerna med var sin stil heter Seamore, Retro och Rockmore. Läs mer om restaurangerna

Tystgående och miljöanpassat

Viking Graces design, inredning och teknik kännetecknas av nytänkande rakt igenom. Du reser med världens mest miljöanpassade fartyg i sitt slag, en milstolpe i branschen.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.