Vi bjuder på 1000 kryssningar till Helsingfors

Hösten i Helsingfors handlar om stilsäker designshopping, spännande utställningar och goda matupplevelser. Med oss får du två dagar till havs och en heldag i land. Ombord finns chans att njuta av en spakur, bastubad och massor av taxfreefynd. Passa även på att provsmaka vår nya buffé som är framtagen i samarbete med Svenska Kocklandslaget, eller lyxa till det med en skaldjursplatå.

I vår härligaste grannhuvudstad finns mycket att se för nyfikna besökare. Här väntar djärva dopp i Allas Sea Pool, stans bästa utsikt i SkyWheel, Stadsmuseet, shopping längs Esplanaden och unika matupplevelser på Salutorget och Saluhallen.

I prisexemplet ingår

  • 40-timmarskryssning Stockholm–Helsingfors
  • Del i Economy-hytt för 2–4 personer

Prisexemplet gäller avresa söndag–onsdag 1/9–1/11 2017. Ord pris ca 320:-/hytt. Bra rabatter även på andra hyttkategorier och veckodagar. Begränsat antal platser.

Finland 100 år

Finland 100 år

Finland firar 100-årsjubileum med massor av aktiviteter i huvudstaden! Läs mer

Skaldjursplatå

Lyxa till det med en skaldjursplatå

Boka vår populära och prisvärda skaldjursplatå. För ett litet pris får du en tallrik med färsk hummer, havskräftor, insjökräftor, vinkokta musslor, färska räkor, rökta räkor samt krabbklor. Helt ljuvligt! Rätterna serveras med bröd, smör och tillbehör. Och tänk på att motsvarande ofta kostar det dubbla i land. Serveras i restaurang Food Garden. Pris vid förbokning 447:-

Swedish Culinary Team

Lite mer guldkant på buffén i samarbete med Svenska Kocklandslaget

Att varje dag, året runt, kunna erbjuda storslagna kulinariska upplevelser till ett förmånligt pris är något vi på Viking Line är väldigt stolta över. Nu tar vi upplevelsen till nya höjder och inleder ett långsiktigt samarbete med Svenska Kocklandslaget. Resultatet kan du smaka i vår helt nya buffé fr o m 15/9.

Helsinki Card

Kortet ger dig tillgång till flera förmåner och sevärdheter i Helsingfors. Och ja, det är värt mycket mer än det kostar.

420:-/vuxen

210:-/barn

Sightseeing i Helsingfors

Se det mest intressanta i Finlands huvudstad. Bussen avgår från hamnen. Förboka biljett eller köp den ombord.

270:-/vuxen

125:-/barn

Pariserhjulet SkyWheel i Helsingfors

SkyWheel Helsinki på Skatudden, i närheten av Viking Lines terminal, är ett 40 meter högt pariserhjul med en imponerande 360° utsikt över det centrala Helsingfors och dess sevärdheter.

95:-/vuxen

65:-/barn 3–11 år

Allas Sea Pool

Allas Sea Pool erbjuder gammal badkultur i modern tappning. Här finns två utomhuspooler, varav en uppvärmd färskvattenpool, tre bastur samt café. Centralt beläget vid Salutorget, bara ett stenkast från Vikingterminalen.

110:-/vuxen

55:-/barn 3–11 år

Restauranger och nöjen

Helsingfors har en rad olika restauranger, barer och nattklubbar på promenadavstånd från varandra.

Ta bussen till båten!

Anslutningsbuss finns mot tillägg från ett flertal orter. Se anslutningsbussar


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.