Följ med till Åland – vi bjuder!

Till Mariehamn åker du över dagen med Viking Grace och Amorella. Ombord finns gott om tid att njuta av sköna spa-behandlingar, Årets Kock-vinnaren Michael Björklunds utsökta nordiska julbord och självklart ska du passa på att checka av önskelistan i vår taxfree. Varmt välkomna ombord!

TYVÄRR HAR DATUMET PASSERAT FÖR DENNA KRYSSNING!
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisexemplet ingår

  • Dagskryssning Stockholm–Mariehamn

Erbjudandet gäller t o m 21/12 2016. Begränsat antal platser.

Förgyll dagen

Börja gärna dagen med en rejäl frukost och beundra utsikten från Graces stora panoramafönster. Fortsätt med en rundvandring och titta närmare på Viking Graces unika design. Innan lunchen hinner du även njuta av en kurbehandling i Spa & Wellness och njuta av en drink på soldäck.

Väl framme i Mariehamn byter vi snabbt och smidigt fartyg till Amorella för återresa mot Stockholm. Ombord kan du njuta av förmånlig taxfreeshopping och dans till levande musik. Prova gärna vår Afternoon Tea från 209:- på tillbakavägen (endast förhandsbokning).

Suveränt spa

Ha det skönt och njut av jacuzzi, bastur, snögrotta och bedårande skärgårdsutsikt i 2 timmar för 228:-/vuxen. 14–17-åringar betalar 142:-/person och barn, 3–13 år betalar 95:-/person. Badrock och handduk ingår. Ett "bara måste" för dig som vill koppla av en stund och hämta ny energi.

Bekväm återresa

Vill du resa tillbaka extra bekvämt? Förboka en hytt till returen med Amorella från 99:-.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.