Byt vardagstristess mot njutning till sjöss

Ett avslappnande dygn fyllt av välbehag och lyx kanske är precis vad du behöver i vår. Då ska du som Åhlénsmedlem förstås kliva ombord vårt klimatsmarta fartyg Viking Grace. Ombord avnjuter du fantastisk mat och dryck i någon av våra sju restauranger och barer, fyndar märkesvaror i taxfree-butikerna och kopplar av till underhållningen som bjuds på scenerna.

Vi vill förstås också att du ska kunna skämma bort dig med Östersjöns finaste behandlingar och ger dig därför 15% rabatt på valfri 50-minutersbehandling i vår spa- och wellness-avdelning.

15%-rabatten gäller vid köp ombord, i mån av plats. Åhlénskort visas upp ombord.

I prisexemplet ingår

  • Dygnskryssning Stockholm–Åbo
  • Del i Seaside Double-hytt. Prisex när två delar hytt
    Obs! Hyttval görs i steg 3 ("Ombord") i bokningsdialogen.

Erbjudandet gäller avresa söndag–torsdag 14/3–31/5 2016. Missa inte att vi även har 20% rabatt i alla hyttkategorier fredag–lördag. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Suveränt spa med havsutsikt

Sköna spabehandlingar erbjuds i Spa & Wellness där det även finns jacuzzi med havsutsikt, snögrotta, ångbastu och torrbastu. För er som vill sitta lite mer avskilt rekommenderar vi att boka en VIP-lounge där ni har egen jacuzzi, bastu och relax. Lägg till spaentrén (228:-/vuxen) och eventuell behandling i steg 3 under Ombord/Spa när du går vidare i bokningen.

Ta det lugnt – njut av vårt hösterbjudande!

När du unnar dig en skönhetsbehandling i början av veckan, måndag–onsdag, får du gratis inträde till Spa & Wellness-avdelningen samma dag (värde 228:-/vuxen). Erbjudandet gäller 18/9–20/12 2017 (dock ej 16/10–25/10 samt 6/12). Förmånen är personlig, det fria inträdet gäller endast personen som köpt behandlingen. Det fria inträdet bokas inte i förväg.


Restauranger med utsökt mat

Du njuter av mat och dryck i Aurora (buffé), Oscar (à la carte) och Frank's (drop in-krog med fem olika kök där maten tillagas inför dina ögon) och Sweet & Salty (café). De trevliga barerna med var sin stil heter Seamore, Retro och Rockmore. Läs mer om restaurangerna

Tips! Ta en drink innan middagen. Passa på att ta en drink i Retro innan middagen – baren är öppen för våra svenska kryssningsresenärer under hamnuppehållet i Åbo, kl 18.45–20.00 svensk tid.

Skaldjursplatå i restaurang Oscar

Lyxa till det och njut av vår fantastiska skaldjursplatå med hummer, havskräftor, insjökräftor, vitvinskokta musslor, färska räkor, rökta räkor och krabbklor för endast 447:- per person. Kostar ofta det dubbla i land!


Skaldjursplatå i restaurang Oscar

Lyxa till det och njut av vår fantastiska skaldjursplatå med hummer, havskräftor, insjökräftor, vitvinskokta musslor, färska räkor, rökta räkor och krabbklor för endast 447:- per person. Kostar ofta det dubbla i land!

Tystgående och miljöanpassat

Viking Graces design, inredning och teknik kännetecknas av nytänkande rakt igenom. Du reser med världens mest miljöanpassade fartyg i sitt slag, en milstolpe i branschen.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.