Shopping på Rosella

På Rosella finns en fin taxfreebutik med allt från choklad och smycken till ett brett vin- och whiskysortiment – nu också med massor av nya ölsorter! Missa inte "Quality Outlet Store" med märkesvaror till låga priser.

Nyhet! Vi har öppnat Kid's Corner – en ny avdelning för våra minsta passagerare i outletbutiken.

Home & Lifestyle

På Rosella finns Östersjöns första specialbutik inom design, inredning och skönhetsvård! I butiken erbjuds nordiska designklassiker kombinerat med trendiga spaprodukter för alla inredningsintresserade.

I butiken finns exklusiva designklassiker från varumärken som Georg Jensen, Marimekko och Iittala samt hemmaspaprodukter från exempelvis Yvonne Ryding, Björk & Berries, Balmuir och Rituals. Utbudet kommer att uppdateras säsongsvis.

Shop 'til you drop i outletbutiken

150 kvadratmeter märkeskläder välkomnar dig i Rosellas outletbutik i aktern på däck sex. Utbudet är säsongsanpassat och förändras, men priserna är alltid cirka 50% lägre än på landbacken.

Taxfreefynd

Fynda loss i Rosellas taxfreebutik när du ändå är till sjöss.

Förbeställ till bilen

Förenkla för dig själv och förbeställ öl eller vin direkt till bilen.


Boka resa

Erbjudanden just nu!

Viking Lines taxfreepriser gör dig glad, minst 25% förmånligare än rekommenderade priser i land.

Se alla erbjudanden

Rosellas dryckestipsare

Vårt taxfree-sortiment är stort och vi finns tillgängliga både ombord och här på nätet för att hjälpa dig att hitta rätt festdrycker för just den tillställning du planerar.