Family car

Årskort

För dig som reser ofta mellan Kapellskär och Mariehamn lönar det sig att vara Viking Club-medlem med årskort. Med ett årskort reser du fritt så ofta du vill, d v s obegränsat antal resor med Rosella mellan Kapellskär och Mariehamn.

Det finns tre olika årskort. Du som har ett Årskort Bil har nu automatiskt en personbiljett inkluderad i priset.

Giltighetstiden är 13 månader från inköpsdatum med anledning av att Rosella varje år dockar för översyn.

Pris

  • Årskort personbiljett 500:-/pers
  • Årskort personbiljett + fordon (personbil/MC) 1000:-/pers
  • Årskort personbiljett + anslutningsbuss 1000:-/pers

Här köper du kortet

Ombord på Rosella eller i våra resebutiker i Mariehamn och Cityterminalen. Du kan även köpa det i hamnen i Kapellskär.

Årskortet för personbiljett är personligt och får inte överlåtas. Årskortet för person + bil registreras på en person, men kan användas av andra familjemedlemmar och för valfri personbil. Årskort Person + bil kan även företag köpa.

Så här bokar du en resa med årskort

Oavsett vilket årskort du har använder du koden "årskort" i produktkodsfältet när du bokar online. Välj sedan i rullgardinslistan på nästa sida om det är med enbart personbiljett, eller inkl. bil eller buss.

Välj vilken storlek du har på bilen. Större bilar får automatiskt rätt rabatt och använder samma kod. Kom ihåg att välja till/från vilken ort du reser om du skall ha bussanslutning (i steg 5).

På samma sida kan du också välja andra biljettkategorier (fullt betalande, Viking Club-rabatt eller srtax-kupong) för dina övriga medpassagerare som kanske inte reser med årskort.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.


Boka resa

Bussar till/från Rosella

Läs mer om och boka anslutningsbuss