M/S Rosella

Låt oss presentera Rosella – hon avgår dagligen från Kapellskär och kommer lastad med härlig underhållning, taxfreefynd och god mat. Missa inte att prova vår populära buffé där drycken alltid ingår! Gör en dagskryssning eller stanna och upplev Mariehamn – ålänningarnas metropol. Rosellas tidtabell »  Se anslutningsbussar » Missa inte att ladda ner appen innan resan


Vet du redan vad du söker? Ta en genväg till onlinebokningen. Boka kryssning »  Boka reguljärresa »


Ta plats på soldäck

Vid fint väder flyttar vi ut på soldäck och under ledning av kryssningsvärden och trivselbandet blir det musikunderhållning, frågesport och annat kul. I Sundeck bar & grill kan du beställa en stor stark, club sandwich, beefhamburgare och andra godsaker. Du som hellre plockar favoriter från smörgåsbordet tittar med fördel förbi Bistro Buffet, där dryck alltid ingår i priset.

Nöjen för hela familjen

I vanlig ordning har Ville Viking förberett massor av skoj för barnen på sommarlovet. Allt från godisbingo, dockteater, trollerishow och minigolf. Missa inte att köpa Villes magiska armband (71:-/barn) som bland annat ger fri dricka under hela kryssningen. Det är lätt att bli törstig av allt skoj.

Upptäck Ålands sommarstad

Ta morgonbåten från Kapellskär, kliv av i Mariehamn och njut av Ålands sommarstad i sex timmar, innan återresan. Vi lägger till i centrala Mariehamn med gångavstånd till centrum. Mariehamn är i sitt esse och bjuder på solvarma sommarnöjen för alla smaker. Behöver du boende? Vi prisvärda stugor och hotell på Åland.

Mer än 1000 kvm shopping

Fynda märkeskläder, drycker, sötsaker och kosmetik och mycker mer. Passa på att göra ett besök i vår Outletbutik där du gör superklipp. Vi har dessutom öppnat en helt ny avdelning för våra minsta passagerare! Shoppa loss!