M/S Rosella

Låt oss presentera Rosella – hon avgår dagligen från Kapellskär och kommer lastad med härlig underhållning, taxfreefynd och god mat. Missa inte att prova vår populära buffé där drycken alltid ingår! Gör en dagskryssning eller stanna och upplev Mariehamn – ålänningarnas metropol. Rosellas tidtabell »  Se anslutningsbussar » Missa inte att ladda ner appen innan resan


Vet du redan vad du söker? Ta en genväg till onlinebokningen. Boka kryssning »  Boka reguljärresa »


Upptäck Ålands sommarstad

Ta morgonbåten från Kapellskär, kliv av i Mariehamn och njut av Mariehamn i sex timmar, innan återresan. Vi lägger till i centrala Mariehamn med gångavstånd till centrum. Mariehamn är i sitt esse och bjuder på solvarma sommarnöjen för alla smaker. Behöver du boende? Vi har prisvärda stugor och hotell på Åland.

Rosellas kryssningsvecka startar upp igen i slutet av augusti

Varje dag har sitt underhållningstema så du får ännu lättare att välja kryssningsdag. Välkommen ombord! Läs mer om nöjesveckan.

Café Rosella är tillbaka 4/9

Café Rosella är vår måndagsunderhållning där Ulf Elfving och Ragnar Dahlberg intervjuar inbjudna artister.

Skördemånad på Rosella

Skördemånad i september

Återigen har våra skickliga kockar på Rosella satt ihop en härlig avsmakningsmeny inför Skördemånaden 1–30 september som verkligen lyfter fram spännande åländska smaker – vad sägs t ex om skarv eller glass på vitmögelgetost? Läs mer

Och missa inte Skördefesten på Åland 22–24/9.

Mer än 1000 kvm shopping

Fynda märkeskläder, drycker, sötsaker och kosmetik och mycker mer. Passa på att göra ett besök i vår Outletbutik där du gör superklipp. Vi har dessutom öppnat en helt ny avdelning för våra minsta passagerare! Shoppa loss!