Guitar

Artister och nöjen på Viking Cinderella

Heta dansgolv, partystämning och flera band ombord. Varje dag, året runt. Gillar du lite lugnare tempo ska du Cinderellakryssa i början av veckorna. Nöjespulsen stiger när det är dags för weekend. Bara så att du vet. 

Kolla in artistlistan för att se vilka som uppträder när du är ombord!

I prisexemplet ingår

  • Nöjeskryssning Stockholm-Mariehamn
  • Del i Economy-hytt. Prisex när två delar hytt

Erbjudandet gäller t o m 30/12 2017. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.


Cinderella Dansband

Följ med Viking Cinderella på en riktig danskryssning med Sveriges bästa dansband. T ex Sannex, Casanovas, Titanix och Wizex.

fr 100:-/pers

Viking Line Club: fr 50:-/pers

LIVE on stage – artistkvällar

Musik är allra bäst live på Östersjöns största scen! Eric Saade, Ace Wilder och Miss Li – det är bara några några av artisterna som kommer gästa Viking Cinderella.

fr 100:-/pers

Viking Line Club: fr 50:-/pers

Greatest Hits

Dansa till 50–90-talets största hits och räkna med grymma liveband, populära DJ's och en och annan stjärnartist.

fr 100:-/pers

Viking Line Club: fr 50:-/pers

Cinderella Weekend

Den bästa partykryssningen hittar du hos oss på Viking Line. Ombord väntar grym livemusik, partyband och kända DJs som ser till att stämningen är på topp hela helgen.

fr 165:-/pers

Viking Line Club: fr 90:-/pers

Cinderella Big Band

Söndag är kryssningsdagen för alla storbandsfantaster. Då fylls Cinderella med rika tongångar från orkestrar och storband i alla former och vi vågar utlova underbar stämning framför Östersjöns största scen.

Viking Line Club: fr 100:-/pers

Viking Club: fr 50:-/pers

Cinderellas nöjesteam

Kryssningschefen ansvarar för allt som är roligt ombord – nöjesverksamheten! Cinderella har ett stort härligt nöjesteam med ett gäng fantastiska Kryssningsvärdar, spelvärdar, ljus- och ljudtekniker samt fotografer. Året runt bjuder vi på ett program med artistframträdanden, livekonserter, shower, aktiviteter, tävlingar, musik, dans, spel och lek. Cinderellas Nöjesvecka är uppdelad i olika kryssningar för olika målgrupper, så att det någon gång under veckan finns något som passar just dig. Mycket nöje!

Sami Ilonen

Kryssningschef Sami Ilonen
Sami är utbildad inom hotell- & turism och har arbetat som Kryssningschef på Cinderella sedan 2003. Han kommer ursprungligen från de mörkaste skogarna i Finland och har efter det rest, arbetat och studerat runt om i Europa, för att till slut bosätta sig i Stockholm. Sami besitter mycket erfarenhet från olika håll och driver nöjesverksamheten på Cinderella med stadig hand. Sami har en stor passion för idrott och musik, två starka komponenter inom entertainment, således är Sami Kryssningschefen personifierad.

Joahanna Holmqvist

Kryssningschef Johanna Holmqvist
Johanna har arbetat som Kryssningschef ombord sedan 2010. Hon kommer från goa´ Göteborg. Hon har tidigare erfarenhet från entertainment ombord internationella Kryssningsfartyg, seglat runt världen två gånger, jobbat för Monacos Kungligheter och intervjuat Lenny Kravitz i direktsändning! Johannas passion ligger i att ständigt utveckla program och produkt, driva verksamheten framåt och vara en god ledare åt sitt lag. Hon älskar nya utmaningar och projekt.

Vi Kryssningsvärdar poppar upp här och där ombord för att se till att ni, våra gäster trivs! Vi musicerar, testar era kunskaper i olika quiz, spelar bingo, håller i roliga tävlingar och mycket mycket mer. Det är också våra röster ni hör i högtalarna ombord där vi ser till att ni får reda på allt skoj som händer ombord. Mycket Nöje!

Nova SeftonKryssningsvärdinna Nova Sefton
Nova kommer från Forshaga, i de Värmländska skogarna och har arbetat hos oss som Kryssningsvärdinna i fyra år. Hon studerade på Calle Flygares Teaterskola , där hon upptäckte att hon hade en unik sångröst. En röst som kan få den tuffaste betongen att smälta. Hennes leverans av uppträdanden är ytterst personlig och hon är känd för att ta publiken med storm då hon alltid kommer med överraskningar! Hon är en varm och geniun person, som delar med sig av anekdoter och historier rakt från hjärtat. Nova har tid, för allt och alla. Träffar du inte Nova här på Cinderella så träffar du henne när hon uppträder på dop, kändisbröllop eller andra trevliga tillställningar runt om i landet. Ingen scen eller publik är för stor, eller liten, för Nova.

Per Nyberg

Kryssningsvärd Per Nyberg
Per Nyberg måste väl ändå vara Östersjöns mest kända Kryssningsvärd! Han har seglat på Östersjön sedan 1990, i just denna roll, och har skapat sig en fankrets som heter duga! Per kommer från Gunnarskog, i Värmland, men huserar numera på Åland, tack vare kärleken. Här hos oss på Cinderella har han arbetat i 10 år, sedan 2005. Per är en otroligt duktig gitarrist som är en mästare på allt från visor till dansband. Han är underhållaren personifierad och hans framföranden riktar sig framförallt till vår mognare publik som reser i början på veckan. Per arbetar vanligtvis Söndag-Onsdag kryssningar och underhåller då våra gäster med roliga och utmanande tävlingar och aktiviteter, baserade på musik. Han är också en uppskattad gästartist av många band. Per och hans gitarr huserar vanligtvis i café Melody, men ibland gästar han även sina övriga Kryssningsvärdskollegor i övriga lokaler.

Kenth Humle Holmberg

Kryssningsvärd Kenth ”Humle” Holmgren
Humle har pysslat med underhållning till sjöss sedan 1986 i ett flertal olika sammanhang och kommer närmast från vår lillasyster, Rosella. Han kommer från Älvkarleby, utanför Gävle, men huserar numera på ”Humlegården” i Stockholmstrakten. Där kan han ägna sig åt naturen och golfen.Humle har en 40-årig historia i bagaget som soloartist, musiker i band, underhållare och konferencier. Humles repertoar riktar sig till alla åldrar, dock skall sägas att han har en förkärlek till bluesmusik och är en mästare i genren. Du hittar framförallt Humle i mysiga Bottega Winebar, där han underhåller gästerna under middagen och bjuder in er till Humles Hörna, under vardagarna ombord, men även tillsammans med de övriga Kryssningsvärdarna runt om på fartyget.

André Lindberg

Kryssningsvärd André Lindeberg
André, vårt nytillskott bland Kryssningsvärdarna, kommer från anrika Skåne. Han har studerat musikal i Malmö och sedan dess ägnat 10 år åt artisteriet. Han är både utbildad sångare och dansare. André passar som handen i handsken in i vårt team på Cinderella och våra gäster känner säkert igen honom från någon utav de olika showkonstellationer han har ingått i ombord, genom åren, nu senast som Baryton/tenor i vår julshow 2014. André är en oerhört ödmjuk person, med hjärtat på rätta stället, och rollen som Kryssningsvärd på Cinderella passar honom därför perfekt! Då André har rest mycket, så talar han ett flertal språk, så varför inte testa honom lite när ni träffar honom på någon utav hans många aktiviteter ombord!

Cinderella Party Makers

Vi är redo för fest, är du? Varje helg i höst kommer Cinderella Party Makers se till att stämningen är på topp och att dansgolvet gungar extra mycket framför Östersjöns största scen. Kvintetten består av talanger från hela Sverige och med bred erfarenhet från musikaler, shower och turnéer kommer gruppen göra det omöjligt att sitta still.


Läs mer


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.