Solo Sokos Hotel Aleksanteri

K-märkta Solo Sokos Hotel Aleksanteri ligger mitt i Design District. Här bor du bekvämt i snygg miljö som andas nyrenässans och skandinavisk stil. En bonus är att ett av rummen är inrett av Remu Aaltonen, från rockbandet Hurriganes.

TYVÄRR GÄLLER DETTA ERBJUDANDE INTE LÄNGRE
Som medlem i Viking Line Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I priset ingår

  • Båtresa Stockholm–Helsingfors t/r
  • Del i Economy-hytt
  • En natt med del i dubbelrum inkl frukost på Solo Sokos Hotel Aleksanteri

Erbjudandet gäller t o m 30/12 2015. Priset kan variera med avresedag. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Unna dig lite extra

Boka Aleksanteris nya Solo Up Queen-rum med dubbelsäng (mot tillägg). I dessa trivsamma och rymliga rum i mörk nyrenässans-stil eller lugn nyklassisk stil har ni gott om plats och badrum med separat dusch och badkar.

Stadslivet

Stadslivet i Helsingfors är rikt på restauranger, aktiviteter, designbutiker och sevärdheter. Extra festligt kan det bli om du besöker staden under en weekend. Hotellet ligger nära hamnen med promenadavstånd till både Salutorget och centrum.

Helsinki Card – ett kort laddat med förmåner!

Bli kung i huvudstan. Förköpspris i samband med bokning 420:- (lägre pris för barn). Då får du en fri sightseeingtur och kan åka utan kostnad med stadens kollektivtrafik. Dessutom får du rabatter i en rad butiker och fri entré till flera museer. Läs mer om Helsinki Card

Se fler Helsingforstips (pdf)

För dig med funktionsnedsättning

Detta hotell erbjuder rum anpassade för dig med funktionsnedsättning. Boka via vår kundservice, tel 08-452 40 00.