Spa woman

Spa i Mariehamn

För gäster på hotell Park Alandia är det fri tillgång till poolen och bastun som är öppen alla dagar. I det här spapaketet ingår båtresa, hotellövernattning, frukost och en avkopplande behandling på spa Mjuk & Len (ligger ett stenkast ifrån hotellet).

I prisexemplet ingår

  • Båtresa t/r Mariehamn från Kapellskär eller Stockholm
  • Övernattning på Park Alandia Hotell med del i dubbelrum inkl frukost
  • 50 minuters spabehandling hos Mjuk & Len

Erbjudandet gäller t o m 31/12 2017. Priset kan variera med avresedag och/eller avgångstid. Mjuk & Len har stängt på söndagar samt 14/4, 17/4, 1/5, 25/5, 24/6, 4/11, 6/12, 25/12, 26/12 2017.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.

Pool, bastu och behandlingar

I poolavdelningen kan du koppla av efter en dag på stan, samla gruppen och avrunda dagen efter konferensen eller kicka i gång helgen med After Work tillsammans med vännerna.

Familjer gillar också att plaska tillsammans i vår pool. Här finns simringar och badleksaker för våra minsta gäster.

Till avdelningen hör två bastur och en pool som är 9,60 x 2,80 m. Badtemperaturen är ca 28 grader. Bredvid poolen finns en hörnsoffa med bord samt bord och stolar.

Spa Mjuk & Len ligger ett stenkast bort och erbjuder ett stort urval av lyxiga behandlingar för såväl män som kvinnor.  Duobehandlingar, airbrush tanning, vaxning, massage, bodycrup, manikyr, ansiktsbehandlingar och mycket mer finns i behandlingsmenyn.