Kanonloppet 14/10

Ålands största och mest populära motions- och tävlingslopp Kanonloppet ordnas i år för 50:e gången. Loppet lockar såväl lokala som motionärer utanför Åland. Ett roligt terränglopp där du väljer mellan att springa eller gå 22,5 km eller 15 km. Läs mer om Kanonloppet

I prisexemplet ingår

  • Båtresa Kapellskär–Mariehamn t/r
  • En övernattning på Hotell Cikada med del i dubbelrum inkl frukost

Vid avresa från Stockholm gäller prisex 418:- per person, medlemspris 398:- per person.

Priset kan variera med avresedag, avreseort och avgångstid, samt barnens antal och åldrar. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Om Kanonloppet

Loppet startar i Finström, Markusböle med mål på Wiklöf Holding Arena i Mariehamn. Banan går längs vägar, ängs- och skogsstigar – en lagom utmaning för den vanliga motionären. Banan är relativt flack men ändå inte alltid helt lätt och lockar därför med också de som vill tävla.

Ålandsmarschen

Som en del av Kanonloppet ordnas Ålandsmarschen, i år för 21:a gången, och är menad för dig som vill tillägna dig en höstpromenad i vacker natur. Stavar är tillåtna. Ålandsmarschen ingår i den nordiska vandringsbuketten.

Anmälan till loppet

registration.mylaps.com/kanonloppet


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.