Åland Marathon & 1/2 Marathon

Åland Marathon & 1/2 Marathon går av stapeln lördagen 28/10 2017. Ringa in datumet i träningsdagboken!

I prisexemplet ingår

  • Båtresa Kapellskär–Mariehamn t/r
  • En övernattning på Hotell Cikada med del i dubbelrum inkl frukost

Vid avresa från Stockholm gäller prisex 463:- per person, medlemspris 443:- per person.

Priset kan variera med avresedag, avreseort och avgångstid, samt barnens antal och åldrar. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

Att löpa Åland Marathon betyder en resa till ett spännande litet land och möjlighet till ett skönt avbrott i vardagen. Det är kul att resa till Åland. Sedan är det väldigt rogivande och avkopplande att spendera några dagar på Åland.

Passa på att prova Ålands högklassiga fiske, ett besök till någon av Ålands högklassiga restauranger eller bara njut av alla härliga miljöer. Utforska Åland är enkelt speciellt med bil. Ålands vägnät är väl utbyggt med över 1000 km allmän väg och dessutom ligger den åländska skärgården på ett bekvämt avstånd. Stanna någon extra dag på Åland och gör marathonresan till ett riktigt skönt semesterminne.

Läs mer på facebook.com/alandmarathon.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.