Edith Piaf på Åbo Svenska Teater

Se kvälls- och matinéföreställningen PIAF – jag ångrar ingenting på Åbo Svenska Teater. Edith Piaf kom från fattiga förhållanden, men satsade på sitt sjungande och blev en stjärna. Priset för framgången var högt. Piaf försummade både vänskap och kärlek och övergav många människor för karriärens skull. I föreställningen synar den döende Piaf sitt liv – vad blev kvar? Publiken får höra många av Edith Piafs oförglömliga chansoner.

Kvällsföreställning

Bokas med hotellpaket.

  • 3/11 2017, kl 19.00
  • 24/11 2017, kl 19.00
  • 15/12 2017, kl 19.00

Matinéföreställning

Bokas med hotellpaket eller kryssning med två nätter ombord och en dag i land.

  • 29/11 kl 14.00
  • 9/12 kl 13.00

Lokal finsk tid.

Pris

  • 370:-/pers

Biljettförsäljningen pågår fram till ca 22 dagar innan avresa.

Om föreställningen

Stora scenen, parkett. Längd är ej fastställd.

Adress

Eriksgatan 13, 20100 Åbo, Finland

Hon kom från fattiga förhållanden men satsade på sitt sjungande och blev en stjärna.

Hösten 2017 sätter Åbo Svenska Teater upp musikdramat "PIAF – jag ångrar ingenting" på Stora scenen. Föreställningen beskriver Edith Piaf som en viljestark kvinna. Hon kom från fattiga förhållanden, men satsade på sitt sjungande och blev en stjärna.

Priset för framgången var högt. Piaf försummade både vänskap och kärlek och övergav många människor för karriärens skull. I föreställningen synar den döende Piaf sitt liv – vad blev kvar? Publiken får höra många av Edith Piafs oförglömliga chansoner, sådana som Non, je ne regrette rien, Milord, Hymne à l'amour och Sous le ciel de Paris.

I rollen som Edith Piaf ses Emma Klingenberg. Hon gjorde den älskade och kritikerrosade rollen som Maja i musikalen Stormskärs Maja på ÅST spelåret 2016–2017. I ett antal av PIAF-föreställningarna får vi också se Sarah Nedergård i huvudrollen. Hon är bekant från bl a Hair på ÅST, och i somras spelade hon rollen som Maria i Sound of Music på Raseborgs sommarteater. På scenen står också Åbo Svenska Teaters ensemble och för koreografin står Eeva Soini och Lassi Sairela.

Texten är skriven av Peter Snickars och för regin står Jukka Aaltonen. Kapellmästare är Marko Autio och för scenografin står Markus Tsokkinen. För kläddesignen står Heidi Tsokkinen.

Så här bokar du

  1. Välj önskat avresedatum och antal personer i bokningskalendern, klicka på "visa"
  2. Gör dina övriga val i onlinebokningen, hytt och måltider etc
  3. I steg 4 I land kan du lägga in de utflykter du vill göra