Dygnskryssa till Åbo från 25:-

Njut av utsikten över världens vackraste skärgårdar och ett dygn fyllt av livets goda i form av smakfull mat, underhållning, dans och prisvärd shopping. Avresa från Stockholm kl 20.00.

TYVÄRR GÄLLER DETTA ERBJUDANDE INTE LÄNGRE
Som medlem i Viking Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisex ingår

  • Dygnskryssning Stockholm–Åbo, kvällsavgång med Amorella
  • Del i Economy-hytt, när två delar hytt

Erbjudandet gäller utvalda datum i december. Priset varierar beroende på avresedatum och hyttkategori. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.

  • Discoball

Välkommen ombord och till bords

Avnjut gärna smörgåsbord eller en ljuvlig à la carte. I bufférestaurangen, där även vin, öl, läsk samt kaffe ingår, äter du så mycket du orkar. Food Garden lockar med lugn miljö och ett stort utbud av förstklassig mat och dryck. Ännu ett smakfullt alternativ är "familjekrogen" Ella's som serverar rätter med inspiration från det amerikanska och italienska köket. Ett populärt koncept som uppskattas av hela familjen.

På eftermiddagarna ombord på Amorella kan du njuta av Afternoon Tea. Sandwichar, scones, bakverk och te som serveras direkt vid ditt bord – och varför inte lyxa till det med ett glas mousserande vin!


Spabehandlingar

Travel Spa på Amorella erbjuder behandlingar med produkter från italienska märket Comfort Zone. Travel Spa är beläget i anslutning till bastun på däck 6. Tips! Vid köp av behandling fås gratis bastuinträde att nyttja under kryssningen, innan eller efter behandlingen. Vi rekommenderar bokning av behandling i förväg.


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.