Helsingforskryssningar från 25:-

Just nu kan du boka en höstkryssning till Helsingfors till specialpris. Njut av två sköna kvällar ombord med god mat, shopping, underhållning och kanske en tur till vårt Travel Spa. Du har också en heldag i Helsingfors – här får du tips på aktiviteter och evenemang. Skynda dig att boka då antalet platser är begränsat! 

TYVÄRR GÄLLER DETTA ERBJUDANDE INTE LÄNGRE
Som medlem i Viking Club får du info om kommande tillfällen först av alla.

I prisex ingår

  • Kryssning Stockholm–Helsingfors
  • Del i Economy-hytt, när två delar hytt

Erbjudandet gäller utvalda datum i december. Priset varierar beroende på avresedatum och hyttkategori. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.


  • Spa Gabriella

Skaldjursplatå med hummer 447:-

Otroligt pris, förboka här på webben i samband med din bokning. En fantastisk skaldjursplatå med hummer, havskräftor, insjökräftor, vitvinskokta musslor, färska räkor, rökta räkor och krabbklor. Kostar ofta det dubbla i land.


Tips! Sibelius Finland Experience

Nationalromantik i centrum! Gör ett höstbesök i härliga Helsingfors och kombinera storstadsshoppingen och turistandet med en inspirerande konsertupplevelse med Sibelius Finland Experience i Nationalsalen mitt i city. Till dig med Viking Club-kort kan vi erbjuda ett extra bra pris på konsertupplevelsen. Du betalar endast 299:-/person, eller 525:-/person inklusive lunch på Brasserie Kämp. När du bokar online, boka biljetterna under rubriken Sibelius Finland Experience Helsingfors SPECIAL för att ta del av specialerbjudandet.


Helsinki Card – ett kort laddat med förmåner!

Bli kung i huvudstan. Förköpspris i samband med bokning 420:- (lägre pris för barn). Då får du en fri sightseeingtur och kan åka utan kostnad med stadens kollektivtrafik. Dessutom får du rabatter i en rad butiker och fri entré till flera museer. Läs mer om Helsinki Card


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.