Helsingforskryssningar från 0:-

Just nu kan du boka en kryssning till Helsingfors till specialpris. Njut av två sköna kvällar ombord med god mat, shopping, underhållning och kanske en tur till vårt Travel Spa. Du har också en heldag i Helsingfors – här får du tips på aktiviteter och evenemang. Skynda dig att boka då antalet platser är begränsat! 

I prisex ingår

  • Kryssning Stockholm–Helsingfors
  • Del i Economy-hytt

Erbjudandet gäller utvalda datum i september och oktober. Priset varierar beroende på avresedatum och hyttkategori. Resans pris meddelas när du går vidare i bokningen.


  • Spa Gabriella

Skaldjursplatå med hummer 432:-

Otroligt pris, förboka här på webben i samband med din bokning. En fantastisk skaldjursplatå med hummer, havskräftor, insjökräftor, vitvinskokta musslor, färska räkor, rökta räkor och krabbklor. Kostar ofta det dubbla i land.


Helsinki Card – ett kort laddat med förmåner!

Bli kung i huvudstan. Förköpspris i samband med bokning 385:- (lägre pris för barn). Då får du en fri sightseeingtur och kan åka utan kostnad med stadens kollektivtrafik. Dessutom får du rabatter i en rad butiker och fri entré till flera museer. Läs mer om Helsinki Card


Alltid bäst pris på webben. Vid bokning på telefon eller i butik tillkommer en serviceavgift. Begränsat antal platser. Medtag id-handling. Reservation för ändringar och slutförsäljning. Läs om åldersgräns och andra resevillkor/regler.