Trolla fram sommaren

Att resa till utlandet från 15 kr är ett rent trolleri! Men vi på Viking Line älskar magiska somrar. Du kan välja mellan en semester i skärgården, Åbo, Helsingfors, Tallinn eller på solsäkra Åland.

Viking Club

Psst! Att vara med i Viking Club lönar sig. Du får bl a 10 % på utvalda rätter i flera av våra restauranger ombord. Dessutom får du extra låga priser på allt från kryssningar, reguljärresor och drinkar i baren till utvalda produkter i taxfree. Välkommen i klubben.

Tävla med bästa sommarbilden

Fånga sommaren på bild och vinn en skaldjurskryssning med Viking Cinderella. Posta dina bästa kryssningsbilder på Instagram med #vikinglinesommar. Tävlingen pågår t o m 31/8.

Extra roligt för barnen

Sommarlovet firar vi från mitten av juni till mitten av augusti. En mängd kul aktiviteter väntar ombord – från godisbingo till dockteater och tävlingar. Missa inte Les Mills Born to Move showskola, där dina älsklingar får lära sig fartfyllda koreografier till specialkomponerad musik. Passa även på att köpa Ville Viking magiska armband så får barnen glass, läsk och en Ville Viking-ballong.