Taxfree

Minst 25% förmånligare än i land! Men det är inte bara priserna i våra taxfreebutiker som gör dig glad utan även det stora sortimentet.

Specialerbjudanden

Varje månad har vi kampanjer på flera produkter. Passa på att fynda kläder, smycken, smink, parfym och godsaker till galna priser! Se erbjudanden »

Ny taxfreebutik och Pop-up shop på Gabriella

Vi har renoverat hela Gabriella och med det även uppgraderat taxfree-butiken Shopping World samt öppnat en Pop-up shop med kända modemärken. Shop til you drop! Läs mer om nyheterna

Lifestyle-butik på Rosella

Den nya butiken Home & Lifestyle är är den första i sitt slag på Östersjön. Här hittar du det mesta för hemmet – skålar, bestick, doftljus och mycket mer. Exempel på varumärken är George Jensen, Bloomingville, Iittala, Rituals, Marimekko och Balmuir. Läs mer om butiken

Nya varumärken

Äntligen har succémärket RITUALS och Blondinbellas Löwengrip Care & Color hittat till våra fartyg. Bath & Body Works ljuvliga produkter finns även ombord på Viking Grace.

Taxfree-sortiment

Vill du veta priset på en speciell produkt eller skapa en shoppinglista innan du reser? Välj det fartyg du ska kryssa med nedan för att komma till vår sortimentlista.

Cinderella/Rosella

Vi ger dig en fulländad shoppingupplevelse ombord på Cinderella och Rosella.

Helsingfors/Åbo

Se taxfreesortiment för Helsingfors och Åbofartygen. Amorella, Gabriella, Mariella och Viking Grace.


Planera dina inköp i appen!

Gör inköpslistan innan resan och ha med dig i fickan. I appen ser du hela vårt sortiment och aktuella priser.

HÖST/VINTER 2016 – Höstens mode är här! Det är någonting magiskt med hösten – färgerna, materialen, dofterna, kosmetiken... Den här säsongens trend är inspirerande och jag känner att jag vill förnya min höstgarderob – igen! Kolla in höst- och vinternyheterna i våra butiker; hoppas du också gillar dem. Njut av hösten!

Bra att veta


Tullregler
:  Åldersgränser och köp av snus ombord.


Cinderella: Inga alkoholhaltiga drycker säljs i taxfreebutiken under utresan från Stockholm fredag och lördag kväll. 


Leverans till bildäcket: Meddela bilincheckningen vid beställning av öl/vin direkt till bilen, när du är borta mer än 20 timmar.


Valutakursen ombord: 1 EUR = 9,20 SEK (1 SEK = 0,1086 EUR) Vi förbehåller oss rätten av ändringar av priserna i SEK ifall valutakurserna ändras märkbart.