Våra restauranger – när magen kurrar

Frisk havsluft och glada skratt gör dig hungrig. Därför har vi satsat på ett stort antal restauranger som serverar god mat för alla smaker. Här hittar du restaurangerna på våra fartyg. Utbudet varierar en del från fartyg till fartyg och varierar från nytt och modernt till välprövat och klassiska favoriter. Gemensamt är dock alltid mat lagad med omtanke. Välkommen ombord och till bords!

Förboka fönsterbord för maximal utsikt

Nu kan du försäkra dig om ett fönsterbord i alla à la carte-restauranger ombord på våra fartyg (ej Rosella). Det kostar endast 28:- per person att vila ögonen på skärgården medan ni njuter av maten. Gäller när du förbokar en trerättersmiddag. Platsbokningen görs i samband med din kryssningsbokning.

Lyxa till det med en skaldjursplatå

Boka vår populära och prisvärda skaldjursplatå. För ett litet pris får du en tallrik med färsk hummer, havskräftor, insjökräftor, vinkokta musslor, färska räkor, rökta räkor samt krabbklor. Helt ljuvligt!

Fartygets viner

Våra omsorgsfullt utvalda viner från världens vinhus finns att avnjuta i restaurangerna ombord. Du kan även köpa med dig dina favoriter hem direkt från vinhyllan i restaurangen. Upptäck vårt stora vinsortiment!

Naturens skafferi

1/10–28/2 frestar vi med nordiska smaker från naturen. Fjällröding, hjortrygg och havtornsparfait är bara några av de delikata rätterna på menyn.

Skrei-, blini- och romveckor

De traditionella rom- och bliniveckorna i början av året har nu fått sällskap av en norsk delikatess, skrei-torsk. Utöver skrei serverar vi frasiga blinier med tillbehör och läcker fiskrom.